Zapomenuté heslo

Průzkumy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
10.
12:41 | 3.července 2010
Průzkum
Reakce...

Průběh
Seděli jsme s kámošem na lavičce a říkali sme kolemdujícím: ,,dobrý den, jak se máte?

Výsledek
4 lidi na nás vůbec nereagovali 2 se votočili a jeden teenager nám dokonce řek ať deme do pr****.
ale 2 dědové nám řikali že my s máme dobře když nám začínaj prázdniny a pak sme různě kecali. A s 1 babičkou sme se tak rozpovídali, že sme šli kus s ní a diskuze sklouzla k tomu že její syn jezdil na kole, ale její chrt ho předehnal...

Závěr
Lidi moc nedůvěřujou cizím dětem...
9.
0:19 | 24.května 2010
Daisuke: *Holt.. né Hold! Hlavně se zas' nenaštvi.
8.
18:27 | 18.května 2010
Tedy..

Oprava

Průzkum

Ekologie

Průběh

Ekologie. Hodně jsem se dočetl že nás za chvíli spálí veškerý ozon. Pohazoval jsem pytlíky a zkoumal, kdo mě zastaví a řekne ať to vyhodím.

Výsledek

10 lidí se po mě ani neotočilo..
Jen dvě babičky (šli spolu) tak na to "Chlapče, byl by jsi tak hodný a vyhodil to do koše? Nechceme tu přece skládku =)"
Tak jsem řekl že jsem prováděl průzkum o Ekologii.. vyhodil to.. a hold jsem se rozkecal D

Závěr

Vypadá to.. že málo koho zajímá že nás ozon spálí.. =(
7.
18:25 | 18.května 2010
kl-vb > Jo ale to je podvod, ještě že říkal že je to jen průzkum. =)

Průzkum
Ekologie. Hodně jsem se dočetl že nás za chvíli spálí veškerý ozon. Pohazoval jsem pytlíky a zkoumal, kdo mě zastaví a řekne ať to vyhodím.

Průběh

10 lidí se po mě ani neotočilo..
Jen dvě babičky (šli spolu) tak na to "Chlapče, byl by jsi tak hodný a vyhodil to do koše? Nechceme tu přece skládku =)"
Tak jsem řekl že jsem prováděl průzkum o Ekologii.. vyhodil to.. a hold jsem se rozkecal D
6.
17:37 | 18.května 2010
vojife:
stou dvackou ji bych si hned vzal xD
stěmi 10kč sstím by se dalo pěkně vidělávat xD
5.
Vojife [VIP člen]
20:48 | 17.května 2010
Průzkum:
No, prostě sledování reakcí.

Průběh:
Když jsem šel kolem někoho staršího, zavolal jsem: "Ahoj, dědo!" / "Ahoj, babi!" a dělal jsem, že jsem si je spletl.

Výsledek:
Většinou to vypadalo takhle:
: "Ahoj, babi!"
Ona chvíli kouká.
se pak zarazim "Jé, pardon, já si vás splet', já myslel, že jste moje babička, vypadáte skoro stejně."
A pak ona se buď zasměje a jde dál, nebo se chvíli bavíme, občas diskuse přejde k případnému jejímu psu atd.
Ale jednou (jed jednou) se naštvala a říkala "Ta mládež! Vysmívá se starým lidem!" a moc šťastná nebyla.
Ale někdy to je zajímavé, jeden "děda" reagoval vtipně.
"Jé pardon, já si vás splet'"
"To nevadí. Já jsem děda..."

Závěr:
Většina lidí se neurazí a jsou hodní.
Ale jak to bude u dalších generací, nevím, nevím.

To jsme dělali už dřív s bratrancem. Schválně to zkuste. ;D

-------------------------------------------------------------------------------------------

Chtěl jsem udělat ještě jeden průzkum, ale musím jindy. Chodil jsem po ulicích, prošel jsem skoro celé Strašnice, ale za celou dobu jsem potkal jen 3 lidi a 2 z toho nebyli vhodní.
Takže to napíšu později.
4.
Vojife [VIP člen]
20:15 | 17.května 2010
Já mám hrozně rád rock, ale ani Beatles, ani Nirvanu neposlouchám.

"1 člověk mě neposlouchal".

A liší se proto, že je to jiný druh ochoty.
2. průzkum je Fyzická ochota a ten 3. průzkum je Ekonomická ochota.
3.
19:48 | 17.května 2010
To je divné, 2. průzkum a 3. průzkum se naprosto liší ve výsledku.

Dobré téma.

Průzkum:
Muzika.
Kdo co má raději

Průběh:
Zeptal jsem se 20 lidí co raději, jestli Punk nebo Rock.

Výsledek:
14 lidí odpovědělo Rock
1 člověk mě neposlouchal.
4 lidé řekli, že Punk,
a 1 stará pani řekla, že radši Dechovku.

Závěr:
Nejvíce lidí poslouchá asi Rock, kvů-li tomu, že jsou v něm známé kapely, jako třeba The Beatles nebo Nirvana.
2.
Vojife [VIP člen]
18:21 | 17.května 2010
Průzkum:
Ani nevím, co jsem zjišťoval. Může to totiž ovlivnit honě faktorů - nepozornost, jestli se někdo dívá, atd.

Průběh:
Položil jsem před dům 20tikorunu a sledoval jsem, kolikátý člověk, co kolem projde, ji sebere.

Výsledek:
V naší ulici moc lidí nechodí, takže po 7mi lidech jsem se na to vykašlal, nikdo z nich ji nezvedl.

Závěr:
Žádný.

-----------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------

Průzkum:
Ochota lidí. (Tenhle průzkum už je zajímavější.)

Průběh:
Šel jsem po ulici s deskami plnými papírů a před někým jsem je vždycky pootevřel a papíry vypadly. Zkoumal jsem, jestli mi pomůžou je sesbírat.

Výsledek:
Zkoušel jsem to u pěti lidí. Tři z nich se trochu poohlédli nebo neprojevovali sebemenší duševní přítomnost, jeden teenager na jeden papír ještě šlápl, pomohla mi jen jedna postarší žena.

Závěr:
Vyplynulo z toho, že až na výjimky, je to - čím mladší generace, tím menší ochota. =(

Průzkum:
Opět ochota lidí.

Průběh:
Ptal jsem se, jestli mi lidé nedají 10 korun, že potřebuju na lístek. Když mi těch 10 korun dali, tak jsem je samozřejmě vrátil a řekl jim, že je to jen průzkum.

Výsledek:
8 lidí mi dalo, 2 z nich chvíli váhali, 1 z těch 8mi, ať si to klidně nechám. =)
2 lidi mi nedali, jeden z nich, že prý pospíchá, druhý, že mi nevěří.

Závěr:
Viz "Výsledek".

(A co vaše průzkumy? =)
1.
Vojife [VIP člen]
18:21 | 17.května 2010
Takže. Sem můžete dávat svoje průzkumy, nebo jak bych to nazval, v následujících krocích:

Průzkum:
Sem napíšete, co zjišťujete.

Průběh:
Sem napíšete, jakým zbůsobem to zkoumáte.

Výsledek:
Sem napíšete, jak lidé reagovali, nebo tak.

Závěr:
Sem napíšete, co z vašeho průzkumu vyplývá.
Registrace ZDARMA
Chat
4
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červen 2026
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3417 sekund