Průzkum Reakce... Průběh Seděli jsme s kámošem na lavičce a říkali sme kolemdujícím: ,,dobrý den, jak se máte? Výsledek 4 lidi na nás vůbec nereagovali 2 se votočili a jeden teenager nám dokonce řek ať deme do pr****. ale 2 dědové nám řikali že my s máme dobře když nám začínaj prázdniny a pak sme různě kecali. A s 1 babičkou sme se tak rozpovídali, že sme šli kus s ní a diskuze sklouzla k tomu že její syn jezdil na kole, ale její chrt ho předehnal... Závěr Lidi moc nedůvěřujou cizím dětem... |
Tedy.. Oprava Průzkum Ekologie Průběh Ekologie. Hodně jsem se dočetl že nás za chvíli spálí veškerý ozon. Pohazoval jsem pytlíky a zkoumal, kdo mě zastaví a řekne ať to vyhodím. Výsledek 10 lidí se po mě ani neotočilo.. Jen dvě babičky (šli spolu) tak na to "Chlapče, byl by jsi tak hodný a vyhodil to do koše? Nechceme tu přece skládku =)" Tak jsem řekl že jsem prováděl průzkum o Ekologii.. vyhodil to.. a hold jsem se rozkecal D Závěr Vypadá to.. že málo koho zajímá že nás ozon spálí.. =( |
kl-vb > Jo ale to je podvod, ještě že říkal že je to jen průzkum. =) Průzkum Ekologie. Hodně jsem se dočetl že nás za chvíli spálí veškerý ozon. Pohazoval jsem pytlíky a zkoumal, kdo mě zastaví a řekne ať to vyhodím. Průběh 10 lidí se po mě ani neotočilo.. Jen dvě babičky (šli spolu) tak na to "Chlapče, byl by jsi tak hodný a vyhodil to do koše? Nechceme tu přece skládku =)" Tak jsem řekl že jsem prováděl průzkum o Ekologii.. vyhodil to.. a hold jsem se rozkecal D |
vojife: stou dvackou ji bych si hned vzal xD stěmi 10kč sstím by se dalo pěkně vidělávat xD |
Průzkum:
No, prostě sledování reakcí. Průběh: Když jsem šel kolem někoho staršího, zavolal jsem: "Ahoj, dědo!" / "Ahoj, babi!" a dělal jsem, že jsem si je spletl. Výsledek: Většinou to vypadalo takhle: Já: "Ahoj, babi!" Ona chvíli kouká. Já se pak zarazim "Jé, pardon, já si vás splet', já myslel, že jste moje babička, vypadáte skoro stejně." A pak ona se buď zasměje a jde dál, nebo se chvíli bavíme, občas diskuse přejde k případnému jejímu psu atd. Ale jednou (jed jednou) se naštvala a říkala "Ta mládež! Vysmívá se starým lidem!" a moc šťastná nebyla.
Ale někdy to je zajímavé, jeden "děda" reagoval vtipně. "Jé pardon, já si vás splet'" "To nevadí. Já jsem děda..." Závěr: Většina lidí se neurazí a jsou hodní. Ale jak to bude u dalších generací, nevím, nevím. To jsme dělali už dřív s bratrancem. Schválně to zkuste. ;D Chtěl jsem udělat ještě jeden průzkum, ale musím jindy. Chodil jsem po ulicích, prošel jsem skoro celé Strašnice, ale za celou dobu jsem potkal jen 3 lidi a 2 z toho nebyli vhodní. Takže to napíšu později. |
Já mám hrozně rád rock, ale ani Beatles, ani Nirvanu neposlouchám.
"1 člověk mě neposlouchal".
A liší se proto, že je to jiný druh ochoty.
2. průzkum je Fyzická ochota a ten 3. průzkum je Ekonomická ochota. ![]() |
To je divné, 2. průzkum a 3. průzkum se naprosto liší ve výsledku. Dobré téma. Průzkum: Muzika. Kdo co má raději Průběh: Zeptal jsem se 20 lidí co raději, jestli Punk nebo Rock. Výsledek: 14 lidí odpovědělo Rock 1 člověk mě neposlouchal. 4 lidé řekli, že Punk, a 1 stará pani řekla, že radši Dechovku. Závěr: Nejvíce lidí poslouchá asi Rock, kvů-li tomu, že jsou v něm známé kapely, jako třeba The Beatles nebo Nirvana. |
Průzkum:
Ani nevím, co jsem zjišťoval. Může to totiž ovlivnit honě faktorů - nepozornost, jestli se někdo dívá, atd. Průběh: Položil jsem před dům 20tikorunu a sledoval jsem, kolikátý člověk, co kolem projde, ji sebere. Výsledek: V naší ulici moc lidí nechodí, takže po 7mi lidech jsem se na to vykašlal, nikdo z nich ji nezvedl. Závěr: Žádný. Průzkum: Ochota lidí. (Tenhle průzkum už je zajímavější.) Průběh: Šel jsem po ulici s deskami plnými papírů a před někým jsem je vždycky pootevřel a papíry vypadly. Zkoumal jsem, jestli mi pomůžou je sesbírat. Výsledek: Zkoušel jsem to u pěti lidí. Tři z nich se trochu poohlédli nebo neprojevovali sebemenší duševní přítomnost, jeden teenager na jeden papír ještě šlápl, pomohla mi jen jedna postarší žena. Závěr: Vyplynulo z toho, že až na výjimky, je to - čím mladší generace, tím menší ochota. =( Průzkum: Opět ochota lidí. Průběh: Ptal jsem se, jestli mi lidé nedají 10 korun, že potřebuju na lístek. Když mi těch 10 korun dali, tak jsem je samozřejmě vrátil a řekl jim, že je to jen průzkum. Výsledek: 8 lidí mi dalo, 2 z nich chvíli váhali, 1 z těch 8mi, ať si to klidně nechám. =) 2 lidi mi nedali, jeden z nich, že prý pospíchá, druhý, že mi nevěří. Závěr: Viz "Výsledek". (A co vaše průzkumy? =) |
Takže. Sem můžete dávat svoje průzkumy, nebo jak bych to nazval, v následujících krocích: Průzkum: Sem napíšete, co zjišťujete. Průběh: Sem napíšete, jakým zbůsobem to zkoumáte. Výsledek: Sem napíšete, jak lidé reagovali, nebo tak. Závěr: Sem napíšete, co z vašeho průzkumu vyplývá. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3734 sekund |