A já opravuji.. jak psal Fir že to není kripl ale Kripll a on napsal krypl.. Fir > Jj.. dělali jsme ale jednou když jsme zlobili. =P teď už děláme taky 50. |
vladik.: To by možná nepochopil, a ještě by mě opravil a napsal by: "Nejsem kripl, ale Kripll". |
Kripll: Hňupe.. Nepiš celej příspěvek červeně, nebo pokud se ti to nepovedlo, radši nepoužívej ani HTML.
1. a 2. příklad, jsou jen nadávky.. 3. Chtěl z vás mít dobrý žáky, náš učitel je taky přísnej, ale všichni ho maj rádi kvů-li tomu, že naučí. 4. Šilhah.. to je teda důvod! On za to nemůže, debile! 5. To samý osvětlení jako u 3. 6. Nemusíš psát debility, když tě nic nenapadá, tak radši ani nic nepiš! 7. to jest to samé jako 6.
A vůbec to nepatří do diskuze: "Co neradi děláte". Daisuke: 150 dřepů, když chceš na záchod.. to ti teda nevěřim!
I já chodil na Judo, a dělali jsme tak maximálně 50 kliků, 50 dřepů a 50 sklapovaček, když jsme otravovali (To jest dobře, že jsem nemusel. )
A rozcvička byla 100 - Dřepů, kliků a sklapovaček. A jak běhání souvisí s Judem? |
Já sem nenáviděl TĚLOCVIKÁŘE!
protože: 1.je to debil 2.je to magor 3.dělal znás nějaký atlety! 4.šilhal 5.řval na nás 6.tady je jeho ksicht .............. / _ _ | | O O | | I | | <> | ______ 7.furt řval: TAKŽE SI ZEPŠÍTE VAŠE SRABÁCKÝ VÝKONY! |
Ježíš.. já se naopak na tělák těším když šplhání.. ale na laně je to horší než na tyči =/ ... kdybych nerad šplhal.. běhal.. a cvičil tak bych moc asi nerad chodil na JUDO kde děláme na rozcvičku 50 kliků a když chceme na záchod tak 150 dřepů.. A někdy nevím kdy asi v Březnu jsme běhali 1 650 m. (celý park) a já byl na štěstí třetí takže mám z těláku jedničku |
co nerad delam / nemam rad -nerad jdu do skoly -netesim se na telak kdyz vim ze splhame -nemam rad skolu a uceni -nemam rad behani 800m a naopak co rad delam / mam rad -rad jdu ze skoly -mam rad adelku -mam rad SG -mam rad AJ -mam rad kdyz nasa uca dela srandovni veci napr. vzala spoluzakovi cepici (otravoval s ni) a nasadila si ji a my jsme se smali) |
Jojky... To já mám střední před sebou. Já také nemám rád školu, ale na to, že píšu všema deseti tu interpunkci + háčky, čárky zvládám dobře, ne? Z ČJ mi vychází 1, ale mám to nahnuté. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3992 sekund |