je říkám naopak! že se neopičíš Můžu hrát? Podobá se to ome Total War-výborná hra |
Ok.. Jakube, Vamaka or Suzuzi.. toto mi prosím pak přiřaďte k 1. příspěvku. Thanks Hrajete za svou republiku.. bojujete.. děláte úrodu.. ale aby to mělo hlavu a patu! Ne.. "Přepluju Peloponés až do Makedónie a zabiju vás" ! Můžete útočit na ostatní "neutrální státy" za které nikdo nehraje... můžete mít otroky a vždy když je "Světová" válka.. tak musíte kurzívou napsat.. "Můj stát se zapojuje", "Můj stát je neutrální" a když je "neutrální" tak na něj nesmíte útočit! |
Ano, založil je Daisuke. Ale řekni pravidla, ne? Ty napíšeš "Dějiny - hra. Jde o hru, kde se hraje v období Říma." A co dál?? |
Greviou... víš vůbec o čem mluvíš? Jako že má pravdu že se opičím po Vojifovi? Jsi normální? Kdo snad založil SuperHrdiny tak jak se asi můžu opičit?! |
nehádejte se Daisuke měl jiný nápad a zpestřil to! Patdie-má pravdu daisuke-o čem to je? Středověk a Starověk mmmm moje doba žiju v ním tělem i duší =) Sem takovej šprt no =) |
Jak to mám poznat? Vůbec jsi nenapsal pravidla. A i pokud jako SuperHrdinové, už to tu vpodstatě je. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4489 sekund |