Zapomenuté heslo

Náš deník

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
2.
16:45 | 31.května 2010
ty topicy sou čim dá lepší
Včera sem hrál na koncertě (chodim 3. rokem na akrdeon)
Nejdřív sem hrál ráno pre školi) a pak večer pro veřejnost. dopoledne to šlo, naše tída tam nebyla ( :,-( ) a dětí tam moc nebylo. odehrál sem to za chvilku (na řadě sem byl jako 3.) a tak sem se ulil ze školi.
Večer to bylo horší. Nacpaný kino(tam se u nás hrají koncerty divadla atd. ) A blesk z foťáku se mi blejsknul do vočí tak sem málem ztatil kde sem. mimochodem sem tam pak eště zapomňel udělat repeticy.

jinak dnes sme byli se školou na výletu v českejch budějovic a příští pondělí mám v hudebce zkoušky.
doufám že nevadí nestručnost
1.
FrenFajn [VIP člen]
13:50 | 14.května 2010
Takže toto téma jsem založila proto, aby jsme se společně mohli podělit o své zážitky. Pište sem co jste dělali, kde jste byli nebo třeba co se vám pěknýho nebo nepěknýho stalo. Prosím vás o to, aby jste sem psali jen ty nejdůležitější věci a ne například že jste byli doma atd. Taky vás prosím. Nedohadujte se jak se co píše. Zbytečně by to tu zabíralo místo i když je dobré ponaučit druhého aby příště neudělal tutéž chybu. Moderátory prosím aby mazali jen ty nejmíň důležité věci.
Registrace ZDARMA
Chat
4
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2909 sekund