mno, ale nám tenkrát něco dělal s PC a pak nám asi tejden na to odešel xD (ale pak přeinstaloval a zase šel xD) |
Díky. =)
(Můj strejda je programátor, ale ani jemu se to nepodařilo nijak opravit... Ale opravář je něco jinýho.) |
Vojife, zeptám se svýho strejdy, až přijede (asi o víkendu), nebo mu napíšu, on totiž dělal opraváře počítačů... |
Mám Windows 7. A za druhý, kde na ten NTB vezmu peníze? Fire > To už jsem zkoušel... =( |
řikal sem na chatu, kup si novej ntb s windows 7 a máš vystaráno xD |
Vojife: Zkus to přeinstalovat ještě jednou.
Lubos: Já se do tebe nechci navážet, ale ty ho poučuješ, že se to píše Dysgrafie, a přitom jsi taky napsal s měkkým I |
ÁÁÁÁ!!!
Zase, po kompletním přeinstalování, změně operačního systému, výměně součástek a všim možnym se mi zas vrátil problém, kterej už mě přivádí k šílenství!! Na počítači se mi zasekne počítač, že nemůžu absolutně nic nedělat, po chvíli koukání na video jak v systému, tak na internetu, v jakymkoliv přehrávači! Pomoc!! Pokud někdo rozumíte počítačům, poraďte mi prosím. Já se v tom tak nevyznám, ale zdá se mi, že jeden člověk má skoro stejnej problém tady. Je tam i nějaké řešení, ale asi ne úplné a jak se zdá moc nezabralo, ale zkuste mi prosím poradit. To první je skoro stejný problém, jako můj. |
Vojife: Není to špatný nápad, ale vůbec není reálné, aby moderátoři penalizovali někoho kvůli tomu, že se začne hádat. Téma už vůbec není řešení, pač člověk, kterému se zlostí z huby pění, asi těžko odcestuje se hádat do jiného tématu. Dobře, že se někdo o něco snaží, ale je to nesmysl ;D |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2591 sekund |