Já mám problém, a myslím že víc lidí, neustálé hádky v tématech.
Pokusil jsem se to vyřešit, ale nevím, jestli je to dostačující. Nejlepší by bylo, kdybyste se prostě nehádali, ale to vy nedokážete, že? Místo pro hádky Ale dal bych pravidlo, že když se někdo bude hádat jinde než tam, tak bude mít velkou penalizaci, tím se budou motivovat, aby nevznikal hádkový offtopic. ![]() |
Patdie-asi máš toú disgrafiu (porucha písania) lebo Disgrafia sa píše Dysgrafia! |
Pat: Ále, Fir je takové naše žihadlo ;D Já mám tuze velký problém s tím, že se vždy rozjede OT - všude. Dál mám problém s tím, co někteří jedinci předvádějí, abych byl přesnější, furt se hádáte. Pravda, že poslední dobou hádek ubylo (asi to bude neaktivitou Mhaji ;/), ale stejně... =) |
eh ja to nemuzu precist takze nemuzu napsat neco noviho negdo nevim co je ,ale vim ze existuje slovo nekdo , neni to tak ? |
Neboj, nenaváží se jen do tebe .. né, že by se navážel, ale akorát si rejpá do lidí, ale to každej jednou za čas udělá taky ne, když je příležitost =).. |
Fire povim ti to narovinu já ta zrovna 2x-krát nemusim , skoro vzdi más na mne neaké narázky napid do do Kritiki a ne sem co si o mne nebo o tom jak písu myslís . Jesli ti nic neríká slovo Disgrafia tak se do mne nenavázej jo? |
Fire> ;DD né asi.. Jinak "dobrej nápad", až budu mít nějakej osobní problém, určitě ho půjdu hodit na net.. a na víc na problémy s SG tu je Bonz fórum, Nové nápady, Useři atd.. v podstatě skoro všechno co je v 'O SuperGames' je řešení problémů co se týká týdle stránky.. |
Tohle téma sem zalozil nato aby ste sem psali vase problémy , poradili se z ostatními a pokud mozno je i vyresili.Takze doufám ze kdis sem negdo napíse neakí problém , tak se mu pokusí odpovedet i ten neakí moderátor. Problémy múzou být rúzné pr. SG , jiní hráci ale i zivot ....Tohle téma je hlavne o spolupráci , tak doufám ze bude mít úspech. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3318 sekund |