Firko: Kritizoval Martina a přidal k tomu příklad, to není míření na jiné téma, ale opodstatnění
Když už píšu do té kritiky, tak taky něco okritizuji. Vůbec se mi nelíbí chování kolektivu na SG. Před rokem, když jsem na SG vkročil poprvé, se na chatu normálně kamarádsky komunikovalo, prostě všichni drželi jaksi "pospolu". Teď je na chatu každou chvíli pozdrav nebo tradiční "Jak se máte?". Jasně pozdrav je základní složkou slušného vychování a zajímat se o okolí je také dobré, ale pozor, není třeba na 10 stránek psát pozdravy. Navíc, vy se nezajímáte o to, jak se ostatní mají, vy jenom nevíte co napsat, tak cáknete stejné, co je nacákáno pod vámi. Tak když nevim co napsat, tak snad raději, s odpuštěním, držim hubu ne? Jediná diskuze, která ma na chatu hlavu a patu, je hádka! S tím, bohužel, nikdo nic nenadělá. To by se muselo nejdřív změnit myšlení kolektivu... |
Jakub: Nezdá se ti, že ten konec míří na jiné téma?
Nejdřív: Co je kritika a co neni. A končíš to tim, že hromadný mazání ještě neni. |
Ale notak lidi trochu to tu ozivte - urcite má kazdí vas na neco nervi , kazdého neco stve to je jedno co nebo kdo , mne treba stvou nekterý cigáni i zbitecné stránki kde je jejich cílem si jenom vydelat |
Kritika je mé 2. jméno. Díváme se na obraz Leonarda, všichni řikaj: "Hustý".."Ten to nakreslil úplně bez chyby". A já řeknu: "Hmm.. chyb jak máku, moc logicky to nevypadá". |
xD su slovák a du si urázat vlastich hrácu . Slovenskí hokejisti tu sú ... já nevim co cisto majú vymyté mozgi si myslá ze ked majú kanadského trenéra ze budú borci DDD císte lami sú to úplatkárské |
Suzuzi sem žertoval , predstav si že to mneké íčka to zmnekčujou a už to není vulgárné slovo |
Plus> vtipný to moc nebylo a vulgárně se tu mulvit nesmí! Atlantis> není to špatný nápad |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7113 sekund |