V běhu zvedám telefon. "Uff! Ahoj, jo, já vím, mám zpoždění. Uf! Promiň, nějak jsem se zabral do čtení... Ufff! Měl bych tam být nejpozději 5 minut po začátku... Uuf!" Ale v tu chvíli vidím, že jediná tramvaj, kterou se tam dostanu a která má obrovské intervaly, právě přijíždí na zastávku a já to nemůžu stihnout. |
Starosta: "Podívám se na hodinky" Vojife tu ještě není! (jsou jako známí" (zavolám mu) Muž Jasně, za málo! =) |
OK, jsme v pohodě. =) "Děkuju. Pospíchám...!" A běžím dál, už mám jen 10 minut a je to 5 zastávek tramvají. |
Vojife > Promiň trochu sem na to zapomněl když už to tak musím říct "Sorry! Mám taky své potřeby můj čokl se sám nevichčije!" Ok.. nic už já to rozebírat nebudu! Muž Koukne na hodiny "19:50" proč? |
Ježiš, já už nemám tu náladu! Nevim, kdo se tu chová jako blbec. Říkal jsi, že různě odpovídáš skrze vedlejší postavy! Já se zeptal člověka na ulici a ty jsi mi ještě pořád neodpověděl, i když už jsi od té doby napsal spoustu příspěvků! |
Vojfe >Tak jako promiň! Přestaň na to tak narážet! Vidím že máš pořád tu svou náladu a jestli se chceš pořád chovat jako blbec! Tak klidně můžem přestat hrát!! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2545 sekund |