Můžu hrát též? Jméno:Jakub Beder Job ošťák a Majitel(a prodavač) v jedné fabrice ______________________________________________________ Zrovna zavírám fabriku, když si v novinách všimnu že hraje kapela ConTroleR ,,sem hned vedle,řeknu si, tak tam jdu." a jdu tam. |
To tedy je zmatené... Navrhuji nový start. =) Přihlášky do této hry bych dal do třeba 10. května a pak bych až začal. Doufám, že ti to nebude vadit Daisuke. ------------------------------------------------- Jak se přihlásit? Stačí vyplnit pár údajů. - Jméno a Příjmení (nemusí být doopravdy) - Povolání (majitel firmy, zloděj, vrah ) - a věk (klidně můžete být 10 letý kluk/holka co dělá základku je to jen Svět). =) × Můžete vybrat preferovaný styl.. (To jsem osobně nějak nepochytil, o co jde.) • Budete hrát jako v jednu rodinu. • Každý hraje sám za sebe. Více info v prvním příspěvku. ------------------------------------------------- Všem již přihlášeným přihláška zůstává, pokud ji nechcete zrušit. =) A já bych se zárověň přihlásil. Jméno: Martin Nozomi Práce: Jsem na brigádě ve firmě. Věk: Je mi 17. Styl: Nepochytil jsem to... |
Vojife > Jsou! Vždyť jsem jim to řekl že dostanou dárkovej už do pr...! |
Ale Fir a členové kapely ConTroleR dostanou dárkový koš =) klnavoda > Nepamatuji si že by jsi napsal "potkám pána" |
E... já nejsem členem kapely. Já jdu na koncert. Já jsem v kapele MetronoM a to je koncert ContRoleRu. |
Starosta Ehm..ehm! Prosím o krátké spoždení kapely! =) Děkuji.. jako omluvu dostanete "členové" dárkový koš. =) Klnavoda > Pokud vím nikoho ses neptal tvá odpověď byla Zastavím někoho u kulturního domu: ,,dnes nehraje kapela MetronoM |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3890 sekund |