Já : Brzo ráno běžím do školy, musím na vyučování, nestíhám, dobíhám autobus, stihnu nasednout, momentálně sedím ve škole. |
pardon Vstanu a du do auta. ALE,,,Sakra, zasekli se mi dveře od auta, volám zámečníka" |
Konec Přihlášek a hrajeme... =) Začíná se v 6 hodin ráno... ________________________________________________________ Já: Momentálně vstávám a jdu na brigádu, mám ranní směnu a proto tak brzy...Když dorazím uvidím šéfa a ten mi řekne: Admine, odpověz za šéfa plsky. |
Jo, zítra už hrajete, tak se připojím taky. Jméno : Marie Blížkovská Věk : 17 Job : Studuju poslední ročník střední školy (oktáva). Styl : Sama za sebe, případně "kamarádský vztah" |
hraje se od znova? tak to já hraju taky! NAme: Jiří Jícen JOb: zřízenec v nemocnici věk: 20 STyl:Mám svůj osobitý |
Omg.. mam strašně pomalej net; už asi 4 dny. Takže to holt napíšu znova! >.<" Jméno: David Lister Věk: 21 (Podle odhadu by asi většina lidí tipla) Job: Ekonom, Koncerty s jeho kapelou ConTroleR Styl: Beru sám za sebe, možná i třeba bratrancké spojení. Žádám kohokoliv ať to tu promaže, vyjma příspěvku 62. a 63. |
tak já taky znova Můžu hrát též? Jméno:Jakub Beder Job:Majitel(a prodavač)jedné fabriky věk:24 Styl:sám za sebe ______________________________________________________ |
Takže znova. =) - Jsem (ve hře) Michal Špičák - a práci nemám, ale vydělávám si hudbou se svou kapelou MetronoM. (Tu mám i doopravdy. ) - Je mi tam 19. - Dal bych že každý hraje sám za sebe, ale to už je v dračáku, takže bych dal "jako v jednu rodinu". Ale stejně asi "za sebe" vyhraje. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8341 sekund |