Já: "Díky!" A běžím tam. Když se protahuju škvírou, natrhnu si triko. "Ale ne!" |
Ukrut "Také poslední dobou moc nemohu spát, no nic.. jdu vyzvednout fax od spolu obchodní firmy a pak se zastavím u tebe.. =)" Kuby "Áááá.." křičí a všechno z regálu smetu... otevře oči a mlhavě se k tobě potácí.. střelí tě do nohy.. pak nevypne pojistku a střelí se do nohy.. "Ještě sem přijdu!" krvavé stopy jsou všude a utíká domu. |
Já: No, šéfe, nemohl jsem dnes nějak spát a tak jsem tu brzo. |
nenápadně vytáhnu pepřák, stříknu mu do ksichtu a utíkám zadním vchodem, zatímco vytáčím policii |
Zeptám se: S přílohou nebo bez? Ty noviny sou dneska... jo prachy! promiňte, včera se tu vitíralo, žádný prach tu neni. ,,Zase kontrola" řeknu si pro sebe... |
normálně jako každý den prodávám ve své fabrice, když přijde zákazník a říká admine mluv za zákazníka pls |
Vojife "Ale jistě! Půjdeš do Dvořákové ulice.. na konci máš slepou uličku, máš tam jen škvírku která vede do Májové ulice a jak dojdeš hned jsi tam..." Ukrut "Kam ten spěch Martine? Máš ještě 20 minut, ovšem vrata od budovy se zavírají za 15 minut. =)" |
Já: Jako minule. Pospíchám na koncert ConTroleR a nestíhám to. Zeptám se někoho "Nevíte prosím, jak se nejrychleji dostanu do ConTrolské ulice č. 1685?" |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3692 sekund |