Vojife Otevře nadupaná gorila "Vstupenku!" klnavoda "Dobrý den" a jde dál =P |
Já: Pokračuju v běhu na koncert a už stojím u dveří a ťukám na dveře. Doufám, že mě tam pustí, i když se začalo před 2 minutama. |
Kuby "Ne.. na štěstí ne... kdyby jo máte za to 6 let za ublížení na zdraví" Klnavoda "Dobrý den" a jde dál D |
du do práce a hned mě zastaví doktor a něco mi říká: admin, doktora pls |
dik moc Ctihodnosti, poslední věc, dostal se z toho ten exekutor kterého sem přetáh klackem ? od teď už 3-4 dny sem nic nepíšu. |
Klnavoda > Néé on už nehraje =) Kuby > Za prvé já jsem admin.. =) takže žádný Policajti se otočili.. =) a já jsem admin takže hra pro tebe končí. =) .. ale když tak naléhavě trváš. (Příspěvek 103 neplatí ) Kuby Vedou tě do vazby.. o 14 dní tě čeká soud.. Soudce : Bla bla bla Ty : Bla bla bla Soudce : Bla bla bla Právník : Bla bla bla Soudce : Odsuzuji vás za napadení exekutorů na výši 14 let odnětí svobody.. (Máš ban na 2 dny za to.. za dva dny bude další soud a rozhodne se) |
Policisti se otočí za Jícnem a já využiji že povolili sevření a utíkám, uteču na pole a zchovám se na strom. Koukám jak se policajti rozhlíží tak zapnu na mobilu hlasitou písničku a hodím někam daleko od sebe. Policajti se za ním rozběhnou... |
já du kolem a koukám co se ram děje: ,,co se tam děje ?" zakřičím. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3365 sekund |