Zapomenuté heslo

Svět

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
1.
15:43 | 6.května 2010
Tuto hru jsem vymyslel já a uvedu vám zde praktický návod :

• Je to hra jako Dračí doupě. Akorát bez kouzelného světa a nadpřirozených bytostí. A těch zbraní.

• Hrajete jako normální život s normálními vlastnostmi..

• Admin jsem já a Vojife + Fir (kteří se do hry samozřejmě zapojují a kontrolují to tu.. jestli je to správně protože umí pravopys (vtip) lépe než já) =)

- Pravidla

× Každý se smí zapojit do hry..

Musí udat...

- Jméno a Příjmení (nemusí být doopravdy)
- Povolání (majitel firmy, zloděj, vrah )
- a věk (klidně můžete být 10 letý kluk/holka co dělá základku je to jen Svět). =)

× Můžete vybrat preferovaný styl..

• Budete hrát jako v jednu rodinu.

• Každý hraje sám za sebe.

(V této hře žádné erotické okolnosti.. akorát tak vraždy mohou být ale né v podobě "Vyrvu mu střeva a ty obvážu psovi kolem krku pak vezmu mačetu a probodnu mu sliznici!.. také musíte počkat na reakci spolu hráče je jasné že se třeba bude bránit)..

• Já jsem osoba "která s vámi komunikuje! např. (jdu do kavárny za barmanem.. a já na to "Co si přejete?" chápete?"

• + Jsem prezident (republiky, státu o tom rozhodne vaše referendum pač tato hra je jako normální (daně, výplaty, dluhy, parlament, demokracie atd..) =)

Hodně štěstí. =)
Zobrazeno 121-121 z 121 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
1
Profily
2
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3289 sekund