Tuto hru jsem vymyslel já a uvedu vám zde praktický návod : • Je to hra jako Dračí doupě. Akorát bez kouzelného světa a nadpřirozených bytostí. A těch zbraní. • Hrajete jako normální život s normálními vlastnostmi.. • Admin jsem já a Vojife + Fir (kteří se do hry samozřejmě zapojují a kontrolují to tu.. jestli je to správně protože umí pravopys (vtip) lépe než já) =) - Pravidla × Každý se smí zapojit do hry.. Musí udat... - Jméno a Příjmení (nemusí být doopravdy) - Povolání (majitel firmy, zloděj, vrah ) - a věk (klidně můžete být 10 letý kluk/holka co dělá základku je to jen Svět). =) × Můžete vybrat preferovaný styl.. • Budete hrát jako v jednu rodinu. • Každý hraje sám za sebe. (V této hře žádné erotické okolnosti.. akorát tak vraždy mohou být ale né v podobě "Vyrvu mu střeva a ty obvážu psovi kolem krku pak vezmu mačetu a probodnu mu sliznici!.. také musíte počkat na reakci spolu hráče je jasné že se třeba bude bránit).. • Já jsem osoba "která s vámi komunikuje! např. (jdu do kavárny za barmanem.. a já na to "Co si přejete?" chápete?" • + Jsem prezident (republiky, státu o tom rozhodne vaše referendum pač tato hra je jako normální (daně, výplaty, dluhy, parlament, demokracie atd..) =) Hodně štěstí. =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5830 sekund |