například: user1:zabiju tě user2:bráním se, vytrhnu ti nůž z ruky a prozířnu ti jícen (alespoň takhle sem to pochopil já) NAme: Jiří Jícen JOb: zřízenec v nemocnici věk: 20 STyl:Mám svůj osobitý |
Promiň No můžeš jestli budeš hrát sám a můžeš potkat třeba Vojife.. nebo jestli budete všeci v jednom baráku a budete rodina.. kamarádi.. atd.. (znáš ze seriálu "Přátelé" |
Daisuke: Tuto hru jsem vymyslel já.. - To je shit! Takovýhle hry jsme hrávali, když jsme byli malý kluci, asi jako ty. Btw.. jsem rád, že mě pověřuješ adminem.. nebo spíš Spamhunterem. Name/Jméno: David Lister ( ) Job/Práce: Úchylák do muziky, prodávám v metalshopu (Který také vlastním). Plus bubeník v jedné kapele - ConTroleR (To jest také naše kapela, jenže nehraju na bubny ale na kytaru). Věk: 21 Jaký styl preferuji, přesněji by to nešlo? |
Tak OK.
- Jsem (ve hře) Michal Špičák - a práci nemám, ale vydělávám si hudbou se svou kapelou MetronoM. (Tu mám i doopravdy. )
- Je mi tam 19. - Dal bych že každý hraje sám za sebe, ale to už je v dračáku, takže asi "jako v jednu rodinu". |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2637 sekund |