Týjo, já sem se zas zasek a vy jste mě předběhli.. sem nějakej zasekanej dneska a i částečně včera .. |
xD vidím, že Vám moc vesmír nic neříká.. xD Takže dobře uznávám, že to je kometa to jste uhodli... jen tak pro zajímavost je to Halleyova kometa ).. Předpokládal jsem totiž, že vás to napadne jako první, protože to je nejznámější kometa |
Jaj, já jsem pospíchal a nějak sem to povrtal .. chtěl jsem napsat toto.. že to "meteorit není, ale že to hvězdička z ledu (kometa) je" .. Teď od Vás chci znát název tý komety =P.. |
Ano, to moje byla Tibetská miska, omlouvám se, musel jsem jít. Mimochodem, kometa je z ledu. Ale ne hvězda. |
Lukas I.> tak to fakt ne xDD. Trošku jsem brouzdal a je to fakt ta Tibetská mísa .. Tak já dám teda obrázek .. http://nd01.blog.cz/730/737/c156e398f9_6720818_o2.jpg - napovím Vám: Jedná se o objekt ve vesmíru, už víte? =) (uveďtě celý název toho objektu).. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4055 sekund |