Zapomenuté heslo

Dračí doupě

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
523.
9:36 | 15.května 2011
jak chceš: vklidu sem vidělával hraním peníze když najednou přišel nějakej chlap a řek že sem ho vokrad. Tak sem s pomocí jedné ženy z hospody utekl a dostal sem se do jedné vesničky a tam získal až moc dobrý kšeft. Pak najednou v noci přǐšel ke mě do pokoje hospodský s několika muži v černém. Když jsem se když mě někam vlekli zeptal hospodského co to, začal se smát a řekl že sem si od toho mohl pomoct
522.
23:03 | 13.května 2011
no.. jelikož každej asi chce hrát za svou postavu a já se úplně ztratil,tak převezmu dočasně post vypravěče,poprosil bych každýho kdo aktivně hraje ať sem do zítřejších 2 hodin odpoledne napíše krátkou průpovídku o tom v jaké situaci se postava nachází,sice bych si to mohl přečíst ale jsou tu 2 důvody 1. ten větší je,že já bych mohl příběh mohl pojmout jinak než hepaa,takže je to lepší slyšet od vás. a za 2. nerad to přiznávám,ale sem línej xDDD
521.
Hepaa [VIP člen]
20:30 | 13.května 2011
Omlouvám se, ale na SG poslední dobou nemám vůbec čas, natožpak na dračí doupě. Tudíž, končím s pozicí vypravěče, buďte jím prosím někdo jiný. Díky a promiňte.
520.
17:12 | 11.května 2011
,,Mohl si s tím něco udělat ?" zmateně zeptám se smějícímu se hospodskému.
Poté už jen čekám kam příjde.
519.
21:28 | 10.května 2011
Hepaa> "Ani nevím jak mě to napadlo (smích). Jinak mně říkej Honzixi a mýmu kámošovi říkej taky jeho jménem." Chvilku se odmlčim. "Máš nějaké přátele, kteří by nám pomohli?"
518.
Hepaa [VIP člen]
21:02 | 10.května 2011
Honzix> Se smíchem : "Ryba? Knedlík?? Jak tě něco takovýho napadlo? No .. Rusty se mi líbí, tak třeba tak mi říkejte. A jak mám já říkat vám?"
517.
20:56 | 10.května 2011
Hepaa> "No tak si vyber z těhle přezdívek, co teď řeknu: Knedlík, ucho, háček, ryba, cizák, Max, Nick, Rusty, Jack... Mno, už mně nic nenapadá. Tak chceš některou z těch?" Zatím, co se rozmýšlí, si vezmu chleba z batohu a sním ho.
516.
Hepaa [VIP člen]
20:33 | 10.května 2011
Honzix> Cizinec se ti tiše směje, když se ho kamarád zeptá : "No, ty už o nás víš hodně, ale já třeba vůbec nevím jak se jmenuješ?" Odpoví .. : "No, říká se mi různě, tak mi taky nějakou přezdívku vymyšlete, pokud se mi nebude líbit, řeknu vám nějakou ucházející." Pak opět smotá svitek a uloží ho zpět do brašny, potom se na vás ohlédne, čekající odpověď.
klna> Podivíš se, když dostaneš odpověď : "No, mohl si s tím něco udělat, teď už toho moc neuděláš." Pak se začne nahlas smát. Potom tebou někdo škubne a ty se musíš dát do pohybu. Cítíš, že klesáte a že nejdete rovně, chodba se neustále zatáčí.
515.
21:04 | 9.května 2011
Dám mu všechno co u sebe mám. ,,Myslel sem si, že ra nabídka byla až moc dobrá... " řeknu si spíše pro sebe. Za prvé nedoufám že mi hostinský odpoví a za druhé mi přes ten šátek možná ani nerozuměl.
514.
18:23 | 8.května 2011
Hepaa> Prohlídnu si mapu a řeknu: "Můj plán je zneškodnit stráž, vzít jim oblečení a převlíct se za ně, potom prohledáme doupě a pokud tam nikdo nebude, tak to doupě zničíme."
Zobrazeno 1-10 z 523 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Listopad 2026
PoÚtStČtSoNe
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4220 sekund