jak chceš: vklidu sem vidělával hraním peníze když najednou přišel nějakej chlap a řek že sem ho vokrad. Tak sem s pomocí jedné ženy z hospody utekl a dostal sem se do jedné vesničky a tam získal až moc dobrý kšeft. Pak najednou v noci přǐšel ke mě do pokoje hospodský s několika muži v černém. Když jsem se když mě někam vlekli zeptal hospodského co to, začal se smát a řekl že sem si od toho mohl pomoct |
no.. jelikož každej asi chce hrát za svou postavu a já se úplně ztratil,tak převezmu dočasně post vypravěče,poprosil bych každýho kdo aktivně hraje ať sem do zítřejších 2 hodin odpoledne napíše krátkou průpovídku o tom v jaké situaci se postava nachází,sice bych si to mohl přečíst ale jsou tu 2 důvody 1. ten větší je,že já bych mohl příběh mohl pojmout jinak než hepaa,takže je to lepší slyšet od vás. a za 2. nerad to přiznávám,ale sem línej xDDD |
Omlouvám se, ale na SG poslední dobou nemám vůbec čas, natožpak na dračí doupě. Tudíž, končím s pozicí vypravěče, buďte jím prosím někdo jiný. Díky a promiňte. |
,,Mohl si s tím něco udělat ?" zmateně zeptám se smějícímu se hospodskému. Poté už jen čekám kam příjde. |
Hepaa> "Ani nevím jak mě to napadlo (smích). Jinak mně říkej Honzixi a mýmu kámošovi říkej taky jeho jménem." Chvilku se odmlčim. "Máš nějaké přátele, kteří by nám pomohli?" |
Honzix> Se smíchem : "Ryba? Knedlík?? Jak tě něco takovýho napadlo? No .. Rusty se mi líbí, tak třeba tak mi říkejte. A jak mám já říkat vám?" |
Hepaa> "No tak si vyber z těhle přezdívek, co teď řeknu: Knedlík, ucho, háček, ryba, cizák, Max, Nick, Rusty, Jack... Mno, už mně nic nenapadá. Tak chceš některou z těch?" Zatím, co se rozmýšlí, si vezmu chleba z batohu a sním ho. |
Honzix> Cizinec se ti tiše směje, když se ho kamarád zeptá : "No, ty už o nás víš hodně, ale já třeba vůbec nevím jak se jmenuješ?" Odpoví .. : "No, říká se mi různě, tak mi taky nějakou přezdívku vymyšlete, pokud se mi nebude líbit, řeknu vám nějakou ucházející." Pak opět smotá svitek a uloží ho zpět do brašny, potom se na vás ohlédne, čekající odpověď. klna> Podivíš se, když dostaneš odpověď : "No, mohl si s tím něco udělat, teď už toho moc neuděláš." Pak se začne nahlas smát. Potom tebou někdo škubne a ty se musíš dát do pohybu. Cítíš, že klesáte a že nejdete rovně, chodba se neustále zatáčí. |
Dám mu všechno co u sebe mám. ,,Myslel sem si, že ra nabídka byla až moc dobrá... " řeknu si spíše pro sebe. Za prvé nedoufám že mi hostinský odpoví a za druhé mi přes ten šátek možná ani nerozuměl. |
Hepaa> Prohlídnu si mapu a řeknu: "Můj plán je zneškodnit stráž, vzít jim oblečení a převlíct se za ně, potom prohledáme doupě a pokud tam nikdo nebude, tak to doupě zničíme." |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5545 sekund |