Honzix> "Dobrá, pustíme tě. Ta osoba tě o to požádá zítra dopoledne, lup nám přineseš k hospodě ve vesnici, kde bydlíš." Dax> Tu osobu jsi postřelil šípem, nicméně ona na tebe zařve : "Já se ho snažím oživit, když jsem sem přiběhl, už tu ležel." Pak se bezvládně zhroutí k zemi. klna> V druhém patře vidíš chodbu s mnoha dveřmi, jedny jsou otevřené a v té místnosti vidíš jednu ženu. |
,,A ty si kterej ?" zeptám se, vezmu člověku,který zírá na oběť mého získávání můzy ( ) peněženku a dýku a uteču do druhého patra. co vidím v druhém patře ?<i> |
"NECH MÝHO OTCE NA POKOJI!!" s těmahle slovama vytáhnu luk a z jakékoli vzdálenosti natáhnu šíp a vstřelím do osoby šíp,potom co ho zasáhnu se na něj zuřivě vrhnu dýkou. |
Honzix> "Pokud nebudeš dělat problémy, pak ano". Dax> Když na to místo doběhneš, uvidíš nějakou osobu, jak se sklání nad tvým otcem, který leží bezvládně na zemi. klna> Zrovna si tak hraješ na loutnu v jedné městské hospodě, když do dveří vrazí nějaká osoba, ukáže na tebe a zařve : "Tenhle chlap mě okradl! Chytněte ho někdo a dejte ho do vězení, lumpa jednoho!" |
No.. tak co bych asi dělal xD Běžím za zvukem a připravím si dýku na rychlý útok. ( jop zapomněl sem popsat jaký zbraně používám takže : Luk a dýka (jak nečekané ) ) |
Jméno: klnavoda Rasa: Člověk Povolání: Bard, zloděj Věk: 19 Příběh:V ranného dětství nesnášel hudbu, ale potom co jeho otec záhadně zmizel, začal mít za rodinu (matku a mladšího 14ti letého bratra) zodpovědnost a zjistil že m přirozený talent pro hudbu. Zvláštně pro hraní na loutně. Pouličníh muzikantů bylo na ulici hodně a bylo těžké zazářit. A tak začal peníze vydělávat jinak. Pro kradení měl možná bohužel také jakýsi talent. Později, když se o rodinu začal starat rodinný přítel, odešel do většího města. |
Hepaa> Zeptám se jich:"A když ho oloupím a přinesu vám lup, tak mě pustíte?" |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4802 sekund |