Aha tak se omlouvám, já jedy sbírám.. přišlo mi to jako jed.. tak to teda vyhodim! . |
Polonium není jed, ale radioaktivní látka, stejně jako uran ;D |
Vojife Vytasí mačetu, 6 granátů a 9 pilulek se jedem.. kyanidy.. kyanid draselný (tzv. cyankáli) kyanovodík sloučeniny arsenu rtuť a její sloučeniny botulotoxin (tzv. klobásový jed) polonium (netradiční jed použitý v roce 2006 k otravě Alexandera Litvinenka) dioxiny (některé z nich patří k nejsilnějším známým jedům) a methanol |
Já: Nevím, jak je zabít a tak radši vlezu do nějakého domu a sleduji to oknem. |
Vojife Doběhneš na náměstí tam jsou v maskách ďáblovi poslové smrtia ti se dotýkají lidí a tím je vlastně zabíjí. Co uděláš? |
Adam > Dost milosrdně věřící temný elf ne? Vojife V telefonu se ozve veliká rána a pak se ozve nějaký muž "Zachraňte nás prosím! Jsme na náměstí u obchodu s obleč..." najednou se ozve tlumená rána a hluboký smích.. Oblivion Pak ti generál válečníků svěří kouzelnou hůl.. "Vyprav se na cestu.." uslyšíš řev "Oblivion!!!! Nástup ( )" zařadíš se do mužstva 50 vojáků po 80 týmech jsi v druhé řadě a generál uvažuje u tvého povýšení.. ale musí s tím souhlasit vedoucí tvého oddílu která jak už jsi zjistil.. ehm.. přísný D |
Já: Váhám a nakonec ho zvednu. V duchu si říkám: "Zas nějakej reklamní telefonát...!" |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5398 sekund |