pardon tam to jsem měl napsat kurzívou. Jméno-Glumpficzek Rasa-Člověk Třída-kouzelník |
Já si ještě pamatuju časy kdy jsme s klukama chodili ven a hráli na dračí doupě vyřezali jsme si meče ,luky a do školy papír a už to jelo =) |
No to mi povídej... hele, máme stejnej cíl, dostat se ven. S pomáhánim nepřátelský rase sme na tom stejně, ale ven bych se dostal vskutku rád. Co dát síly do... hromady ? |
opakováním si nepomůžeš" a odešla Já> přišel jsem k tobě, chrstnul na tebe vodu a řekl "víly jsou někdy krutý " |
Sejmi ze mě prosím tu kletbu! Pomůžu ti ! Udělám téměř všechno co budeš chtít ! |
víla- ano, ten už je tu asi půl roku, každý den trčí u zdí a nemůže pochopit že se odtud nikdo nedostane." odpověděla a dál lila vodu na kytky já> Běžel jsem za tebou a čekal za křovím |
Jestli si myslíš že sem hrdina tak se mýlíš, řeknu a uteču za vílou žalovat ( ) eště předtím ten prach rozpráším kolem tebe aby ses nemoh uhnout |
Uhnu, dýkou ti říznu do nohy a složim tě na zem "jeslti si myslíš, že porazíš někoho, kterej byl 12 let ve válce, tak se mýlíš" |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5988 sekund |