<i> aha </i> " no, to je pravda, ale spíš sem za to rád, ty zkušenosti za to stojej " řekl jsem a šel jsem ke své díře u hradeb |
Jo, sory, ještě zbraně. Tak tedy .. mám koženou zbroj (vestu), malou dýku a, umím celkem obstojně používat luk, ale ten u sebe (bohužel) nemám. |
Poutník... " je to tu zase, připrav si zbraně, tady bývají ti lapkové" slyšíš obchodníky kteří jedou s vozem naloženým zbraněmi... |
Pokud by to bylo možné, taky bych se přidala. Jméno : Hepaa Rasa : Člověk Třída : Pocestný (chodím po kraji, vydělávám drobnými loupežemi, případně přepadeními a úlovek měním v jiných vesnicích). |
Promazáno!!
lordvader991> Kolikrát ti mám ještě říkat, že nemáš x-postovat!! Varovala jsem tě několikrát, takže penalizace 1000 kr. Gaglo> Přihlaš se až budeš vědět jak. |
Tohle není gothic Dostrkaly tě až na písek arény. Proti tobě stál chlap se sítí a vidlemi. rozbehnul se k tobě a mrštil na tebe síť. |
tak jo. ještě než mě odvedou do arény poohlídnu se zda tu nejsou někde uschované nějaké předměty. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3403 sekund |