To je mi jasný. Že jednou umřu. Ale Ti ptáci patří orkům. Průzkumníku, někde tu musí být orkové! |
Ukrut> Ale pane, ti ptáci jsou neškodní, ale pokud vzlétnou do vzduchu, a vy to vidíte, říká se, že vás čeká smrt... |
"Rychle! Všichni útok! Ani jeden nesmí přežít!" zakřičím... |
Svolám další elfy, hlavně průzkumníky, aby zjistili, co je to vlastně za ptáky. |
Já bych se taky přidal Jméno-Rokhornak Rasa-Ghůl(jestli můžu) Povolání-Zloděj a vrah Zbraně-Vrhací nože(20x znovu vyjmutelné),Krátký meč Inventář-Krátká róba,(brnění nepotřebuju protože mají tvrdou kůži jak ocel)chrániče zápěstí. |
Ukrut> Chodíš po elfských hradbách a prohlížíš si okolí elfského města. Ale ten hluk který se tu ozývá ti nedělá zrovna klid. Najednou uvidíš ze třech míst před tebou vylétat hejna ptáků... klnavoda> Jo dělal, našel jsem zde nějakou starou knihu, ale to tě asi nezajímá... |
Taky bych se přidal. x) Jméno: Hae Rasa: Elf Třída: Kouzelník Zbraně: Kouzelná hůlka (Pokud možno aby vystřelovala Blesky.), malá příruční dýka Brnění: Tvrzená kožená vesta, Plátové náloketníky, a lehké nákoleníky z látky. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3860 sekund |