klna> Ty seš pěknej blázen co? Tak si je běž zabít, al eony jsou jediné které nám dávaj najíst kámo, tad ynikde nic neseženeš |
Vsadimse že o tom víly věděli. A možná ani neni náhoda, že zrovna kniha jak se dostat pryč byla na dně hluboké studny... ,,máš lopatu nebo něco takového ? Nejdřív bych se šel zeptat výl, ale je jich mnohem víc a maj zbraně co na nás platěj, sekera asi vílu nezabije." |
Ukrut> " Pane, pokud se skusíme dostat někam jinam než z úkrytu, je to jasná smrt!" |
rara > "Sakra! Kouzelníci se museli schovat. Hold se musíme zvdálit do lesa. Všichni do lesa!" |
klna > Dorazili jsme ke staré boudě. " Takže... když jsem zkoumal celé tohle okolí, narazil jsem na studnu. Voda byla hluboko ale já měl žízen, tak jsem se tam vrhnul. Tak jsem se napil ale na nohách jsem cítil nějakou knihu. Byla to kniha elfů. Ta nejvzácnější. Skova jsem ji a četl z ní. Píše se v ní, že hluboko pod hradbami jsou mříže, kde jsou schovány různé monstra, ale jen tamtudy se dá dostat pryč.... |
Chápu, poď jinam a říjen něco, co je vůbec nezajímá a mezitím šeptej, co je to za knihu. |
klna> Ok, ale poď někam jinam, tyhle... no nebudu se vyjadřovat, no prostě tyhle víly maj zatraceně dobrej sluch. |
,,Dobře, zajímá mě to. Co je to za knihu ?" zeptám se ,,chceš se z tohohle místa dostat co nejdřív ne? tak nedělej drahoty a odpověz mi." |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2829 sekund |