klna> pohnul jsi se asi o čtvrt metru. " No sem tady nebudu se trápit hladem ne? " zakřičim na tebe. " Víš, já se tu taky stnažim vynalézt takovej.. vynález" |
Po 30 minutách (jak sem daleko s kopáním ?) se du kouknout kde ten člověk vězí a najíst se |
Ukrut> " že bych teď měl zrovna dobrý pocit pane... to říct nemohu..." řekl jedne voják |
"Vidíte chlapci, utekli jsme..." řeknu cestou do toho lesa... |
Ukrut> Nejdříve vyběhli kopiníci, orkové to zaregistrovali ale luukostřelci bypálili salbu, což zabilo několik orků zezaadu. Poté vyběhli i oni a poté vy. Utíkali jste do lesa banditů... klna> " To je blbec" zamumlal jsem si a šle jsem si pro pečené maso. |
"Připravte se... Teď útěk!´Lukostřelci zkuzte ještě salbu! Ať je trochu zbrzdíme!" |
Ukrut> Hm. Vojáci se připravily na rychlý úprk klnavoda> Aha, tak to si běž kopat, já se du najíst... |
rara > "Ale když náš najdou, je to taky jistá smrt. Takže si vyberte. Buď chcete umřít teď nebo mít malou šanci, že utečeme, nebo umřít až později bez šance na útěk!" |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2090 sekund |