klna> " To děláš sám za sebe, nekecej tu něco o otroctví, špíno" zavolám na tebe ;D |
Najím se a jdu zase kopat. Abych to všechno udělal sám... ,,Já myslel že se zotročovánim orků už ste dávno skončily !!" zavolám ještě ke kůlně a začnu zase kopat |
klna> "Běž si makat sám ,snad já sem svobodnej člověk, ne?" vzal jsem si sebou nějakou vodu a odběhl ke kůlně |
Vynález ? Co to zase meleš ? Každopádně di makat, myslím si, že oba chceme být pryč co nejdřív. |
pomoc Zeď z ohně se rozšířila a orkové se bály do ní vstoupit, stále nevěděli kdo jí založil, až po chvilce začali utíkat za tím kdo to založil |
(útočný nebo zoufalý o pomoc) Uvedu obě verze! Orkové do nich udělejte z jejich uší polívku a kostí z prášek na bolest zad!Za HORDUUUUUUUU!! Stáhňete se a salvu zápalných šípů namočených olejem! PAL!PAL!PAL! A potom těžkooděnce se štíty kopími. Poté vyšlete pěchotu! |
Grevious> Viděl jsi že někdo zapálil "hradbu" z ohně a také řev tvých orků... |
Já-za Hordu!Prošmejděte les a houští prošpikujte kopími,jeskyně loučemi,harpyje sestřelte a jestli je najdete zatrubte na roh! |
Ukrut> " Sledují nás orkové" z povzdálí se ozvaly křeky " Nevímě co je snašimi obyvateli a bývají tu velké skupiny banditů a... "polk"harpyjí |
"Také nemám dobrý pocit. A to hned ze tří věcí. Za prvé to je, že běžíme do lesa plného banditů. Za druhé to je, že nám zničili město. A za třetí je to ta, že nás určitě sledujou. Z čeho nemáš dobrý pocit ty, vojáku?" |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6615 sekund |