Heppa> Když se tak koukáš po okolí, uvidíš na ulici ten vůz, který jsi viděl, ale s ulomeným kolem a truhlami vykradenými.. Lud> Když se vzbudíš, uvidíš, že tam, kde jsi měl zakrytý svůj vchod, je otevřený a nemáš zbraně. Glumf> " Gorafmar, gurapala" mumlá si, dá ti facku a odejde |
Plivnu maso a řeknu:Hej nestrkej mi to maso du pusy!(po nějaké době)kdo jsi? |
rara01>kedze vsetci ho poznaju a straze predpokladaju ze k nemu idem tak cestou k nemu vyskocim z voza a vytratim sa tak aby ma nevideli.Oni odidu a ja si pojdem kupit do obchodu mec ktory si zavesim na chrbat a opravim vyzbroj. Pojdem k Leonardovi a cestou tam sa ulozim skryjem a pojdem spat. |
rara > Po cestě se dostanu do vesnice, kde jdu do hostince (zaplatím pokoj na noc) a sednu si do rohu, zaplatím pití, pozoruju okolí. |
Lud> Vojáci se neodváží za tebou skočit, ale za volají další stráže. Tvůj přítel, Leonar, bydlí v krčmě za městem, ale různě odchází neznámo kam... |
rara01> zdrhnem do davu a skocim do vozu s cucuriedkami a inimy lesnimi plodmi. Pokusam sa spomenut si na niekoho kto by my pomohol ako napr. ty... |
klna> " hm..." vzal jsem malou dýku, hodil jsme ti jí směrem na nohu, zasáhla te do chodidla, já jdu k tobě a kouknu se na tu věc " Hm, výborně... tunel..." Lud> Viděli tě jak skáčešna střechu |
,,Héj nepříteli mé rasy neboli rasisto ! našel jsem nějakou dřevěnou trochu dutou ( ) blbost ! Možná bys to jako blbec s dutou hlavou moh pochopit ! " |
rara01> Utekám ďalej a skryjem sa na streche domu aby ma nenašli kým neodídu. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4970 sekund |