Zapomenuté heslo

Dračí doupě

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
383.
rara01 [profi hráč]
8:24 | 26.března 2011
Lud> ten tvůj přítel uhnul s nohou, hodil tě na zem a utíkal pryč. Ty jsi si zlomil prst a krvácí ti noha...

Heppa> Máš baťoh, ve kterym máš nějaké jídlo, obvazy a jeden elixír

" Ty jsi mi zničil celej vůz!" slyšíš z venku od jednoho obchodníka. Vedle tebe stojí doktor a kouká se na tebe... Neodpovídá

Glumf> Koukáš se po celé místnosti, vidíš tu hodně poházenýcnh věcí, střepy, hrnky a papíry. Pod stolem se spadlá dýka...

klna> " Mám svoje nervy, a ty mi před chvílí ruply, sorry" řeknu, ale nevezmu ti jí, vezmu si z batohu malé kladivo a začnu bouchat do tunelu..
382.
22:17 | 25.března 2011
,,Co po mě sakra házíš dýky ?" zařvu
381.
10:04 | 25.března 2011
haló?Bude se pokračovat?
380.
Hepaa [VIP člen]
20:51 | 22.března 2011
rara > Řekneš mi, jakej mám inventář, nebo si ho můžu vymyslet sama?

Uvidím někoho postávat vedle mého lůžka, proto se s ním dám do řeči : "Kde jsem, co tu dělám?", hučím do něj.
379.
18:54 | 22.března 2011
Pokusím se najít cokoliv by mi mohlo pomoci.Budu hledat mapy,nože prosže cokoliv co by se hodilo.
378.
14:48 | 22.března 2011
rara01> myslim si ze ma chce zjest ale ja nechcem este skoncit v brucchu nejakeho škreta a preto pozbieram všetky sily a spomeniem si na to ako mi ukazovali jeden tah. Tak sa skret usmeje a zaženie sa palicou. Ja sa uhnem a on buchne palicou do zeme. Stupim na palicu a vrazim mu plnou silou do nosa a kopnem ho do pistali(kost). Spadne na zem a do bezvedomia. Vtedy ma ale zozadu chyti ten clovek(moj byvali priatel) a drzi ma. Ja mu stupim na nohu a zacne mu krvacat. Zoberiem si zbroj atd. najem a, napijem sa ukradnem vzacnosti a ostatne co sa moze zist alebo predat a ukradnem aj peniaze. Zviazem toho skreta aj s tym clovekom a kezdeho dam do vreca. To vrece tiez zaviazem a zacnem do nich par krat kopat a mlatit. Potom im buchnem palicou do nohy aby neutiekli a zhodim okolo nmich vsetok nabytok a horlave veci aby nedokazali ist cz ne von. Polejem to horlavinou ktoru pridava do jedla avbyu bolo chutnejsie. Vsade dam zapalky a uz len beham a škrtám o zapalky. Tak zhoria aj s domom a ja idem do najblizsej dediny k obchodnikovi kde predam veci ktore som ukradol a nepotrebujem...
377.
rara01 [profi hráč]
10:41 | 22.března 2011
Glumf> Strkal jsi do stolu, ale tomu se ulomila noha, trpaslík to slyšel, doběhl k tobě, dal ti další facku a odešel

Ludatko> Našel jsi palici, doběhnul jsi k němu ale někdo tě udeřil do nohy, ty jsi spadnul, doběhnul k tobě, je to malí zmutovaný skřet, kouká na tebe a přitom slintá...

Hepaa> Když si si vzal poslední prstýnek, ten obchodník ti dal takové pěstí, že jsiv bezvědomí dopadl na zem. Když jsi se probudil, byl jsi v nemocnici a ležel jsi na lůžku.
376.
Hepaa [VIP člen]
20:46 | 21.března 2011
rara > Vyběhnu ven, kde se zrovna sbíhá dav lidí. Pokusím se mezi nimi nepozorovaně proplést, ukrást pár drobností a obhlédnout ten vůz.
375.
16:37 | 21.března 2011
rara01> nájdem si nejakú palicu vonku a hľadám naokolo. Zbalím si svoje veci čo mi zostali a našťastie mám ešte brnenia atd. okrem zbraní. Tak idem za mojím priateľom a našťastie tam bude a má moje zbrane. Začnem si myslieť že je to môj nepriateľ a vravím mu: Hej ty zelená hlava!...on sa obzrie a ja zas: áno ty hneď mi vráť moje veci! On sa začne mračiť zoberie palicu a začneme sa biť....
374.
16:19 | 21.března 2011
Poohlídnu se po místnosti a najdu nůž pokusím se k němu doplazit.Doplazím se ke stolu kde leží a začnu do stolu potiku postrkávat až nůž spadne, pak si rozřežu provazy, vezmu kus dřeva a začnu řvát abych přivolal trpaslíka.Trpaslík otevřel dveře a já ho silně udeřil do hlavy a on padl do bezvědomí.Seberu všechny své věci, trochu se najím a půjdu ven.
Zobrazeno 141-150 z 523 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
10
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Únor 2026
PoÚtStČtSoNe
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.5259 sekund