Lud> ten tvůj přítel uhnul s nohou, hodil tě na zem a utíkal pryč. Ty jsi si zlomil prst a krvácí ti noha... Heppa> Máš baťoh, ve kterym máš nějaké jídlo, obvazy a jeden elixír " Ty jsi mi zničil celej vůz!" slyšíš z venku od jednoho obchodníka. Vedle tebe stojí doktor a kouká se na tebe... Neodpovídá Glumf> Koukáš se po celé místnosti, vidíš tu hodně poházenýcnh věcí, střepy, hrnky a papíry. Pod stolem se spadlá dýka... klna> " Mám svoje nervy, a ty mi před chvílí ruply, sorry" řeknu, ale nevezmu ti jí, vezmu si z batohu malé kladivo a začnu bouchat do tunelu.. |
rara > Řekneš mi, jakej mám inventář, nebo si ho můžu vymyslet sama? Uvidím někoho postávat vedle mého lůžka, proto se s ním dám do řeči : "Kde jsem, co tu dělám?", hučím do něj. |
Pokusím se najít cokoliv by mi mohlo pomoci.Budu hledat mapy,nože prosže cokoliv co by se hodilo. |
rara01> myslim si ze ma chce zjest ale ja nechcem este skoncit v brucchu nejakeho škreta a preto pozbieram všetky sily a spomeniem si na to ako mi ukazovali jeden tah. Tak sa skret usmeje a zaženie sa palicou. Ja sa uhnem a on buchne palicou do zeme. Stupim na palicu a vrazim mu plnou silou do nosa a kopnem ho do pistali(kost). Spadne na zem a do bezvedomia. Vtedy ma ale zozadu chyti ten clovek(moj byvali priatel) a drzi ma. Ja mu stupim na nohu a zacne mu krvacat. Zoberiem si zbroj atd. najem a, napijem sa ukradnem vzacnosti a ostatne co sa moze zist alebo predat a ukradnem aj peniaze. Zviazem toho skreta aj s tym clovekom a kezdeho dam do vreca. To vrece tiez zaviazem a zacnem do nich par krat kopat a mlatit. Potom im buchnem palicou do nohy aby neutiekli a zhodim okolo nmich vsetok nabytok a horlave veci aby nedokazali ist cz ne von. Polejem to horlavinou ktoru pridava do jedla avbyu bolo chutnejsie. Vsade dam zapalky a uz len beham a škrtám o zapalky. Tak zhoria aj s domom a ja idem do najblizsej dediny k obchodnikovi kde predam veci ktore som ukradol a nepotrebujem... |
Glumf> Strkal jsi do stolu, ale tomu se ulomila noha, trpaslík to slyšel, doběhl k tobě, dal ti další facku a odešel Ludatko> Našel jsi palici, doběhnul jsi k němu ale někdo tě udeřil do nohy, ty jsi spadnul, doběhnul k tobě, je to malí zmutovaný skřet, kouká na tebe a přitom slintá... Hepaa> Když si si vzal poslední prstýnek, ten obchodník ti dal takové pěstí, že jsiv bezvědomí dopadl na zem. Když jsi se probudil, byl jsi v nemocnici a ležel jsi na lůžku. |
rara > Vyběhnu ven, kde se zrovna sbíhá dav lidí. Pokusím se mezi nimi nepozorovaně proplést, ukrást pár drobností a obhlédnout ten vůz. |
rara01> nájdem si nejakú palicu vonku a hľadám naokolo. Zbalím si svoje veci čo mi zostali a našťastie mám ešte brnenia atd. okrem zbraní. Tak idem za mojím priateľom a našťastie tam bude a má moje zbrane. Začnem si myslieť že je to môj nepriateľ a vravím mu: Hej ty zelená hlava!...on sa obzrie a ja zas: áno ty hneď mi vráť moje veci! On sa začne mračiť zoberie palicu a začneme sa biť.... |
Poohlídnu se po místnosti a najdu nůž pokusím se k němu doplazit.Doplazím se ke stolu kde leží a začnu do stolu potiku postrkávat až nůž spadne, pak si rozřežu provazy, vezmu kus dřeva a začnu řvát abych přivolal trpaslíka.Trpaslík otevřel dveře a já ho silně udeřil do hlavy a on padl do bezvědomí.Seberu všechny své věci, trochu se najím a půjdu ven. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5259 sekund |