rara01> tak sry omg!!! idem teda do kuchyne pre nozik a zabijem sa co najrychlejsie. To je moj koniec |
rara : assasin je něco jako nájemnej vrah,zabiják... jinak neodpověděls na mou otázku,jen jestli sis jí všiml |
rara > "No do vlčího oka, říkám, zeptejte se hostinskýho. S tím vozem nic společnýho nemám." Až odejdou (jestli odejdou), pokusím se z nemocnice utéct. Samozřejmě se pokusím štípnout pár obvazů, věcí, který by se mohly hodit. |
Lud>Já to dočetl,ale můj úkol je starat se o příběh a já ti ho můžu pozměnit! Heppa> " I já jsem viděl že jsi si brala nějaké cenosti, no a menší otřes mozku. Glumf> Když jsi se tam doplazil tak ten trplaslík tam zrovna přišel. t3> poutník, loupežník? Zrovna se blížíš k domu jednoho bohatého obchodníka, rozbiješ okno vezmeš mu nějaké zbraně, ale uslyšíš vstávání z postele.. |
Po dlouhé generální pauze nařízené státem(xDD),raro,nemohl bys mě protlačit do děje? jestli ne tk si připíšu new postavu xD : Name : Elixius Povolání : Bojovník(xD) Rasa : Orc Postava : Rodiče má,je v Orcské armádě,používá štít a jednoruční meč. |
Meno: Qualic Povolanie: Assassin Rasa: Človek O Postave: Má 21 rokov, je sirota. Od malička ho učili za zabijaka. Má kožené brnenie, malú dýku,luk,a meč. |
rara > Opáčím, že s tím vozem nemám nic společného a že mi hostinský z tý hospody dosvědčí, že jsem celou dobu seděla na místě. Pak se opět obrátím na doktora, začnu se ho ptát : "Tak, co tu dělám? Co mi je?" |
rara01> docital si to ty vobec? pisal som ze som uz isiel predat tie veci a ze jeho som tam spalil! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3947 sekund |