Glumpf > Tak tedy do té chalupy vejdu, rozhlédnu se v ní. |
Glumpfe,můžu se teda přidat tky do hry? jak už jsem napsal : Jméno : Elixius Povolání : Stopař se specializací na lukostřelbu Rasa : Člověk Věk : 16 Postava : Rodiče má a je rád že je má.S otcem odjakživa trénoval poznávání stop a matka ho naučila lukostřelbě,kdysi byli u jednotek stopařů. |
Hepaa > Jdeš temným lesem a pustým lesem, a asi po půl hodině chůze uvidíš prázdnou chalupu.Nikdo v ní dlouho nebydlel, takže jí mohl někdo využívat. Hepaa > na sobě máš pouze košili a kalhoty nic víc. |
Glumpf > Pokusím se někam jít, třeba na sever, uvidím, kam dojdu. Nemám teda žádnej inventář? |
Jméno: Honzix Rasa: Člověk Povolání: Válečník, ochránce lidí Věk: 21 Povaha: Klidná, milá, hodná. Příběh: Mý rodiče umřeli při mém narození. Nevím proč, nikdy jsem to nezjistil. Od smrti mých rodičů se o mě staral strejda Charlie, ale v mých 17ti umřel. Od té doby žiju sám a vydělávám si ochranou lidí. Mám teď spoustu přátel ve vesnici. Umým dobře bojovat, skrývat se a utíkat rychle. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2697 sekund |