Honzix> Máš malou dýku, meč a velkou tlustou hůl s kovovým hrotem, trváš na útoku na ně? |
Hepaa> Co mám v inventáři? Pokud nějakou zbraň, tak použiju tu nejlepší a zaútočím. |
Honzix> Jedete údolím. Jste tam 4 - ty, další ochránce, obchodník a jeho syn a vezete dva vozy se zbožím. Cesta jde hladce do okamžiku, kdy vjedete do lesa. Tam vás přepadne skupina ozbrojených lupičů, vypadá to, že jich je tam 7. |
Daxter> Jsi s otcem na výpravě, stopujete lupiče, ve vesnici je za něj vypsaná odměna. Dostali jste se do lesa a rozhodujete se, jak dál postupovat, lupič totiž své stopy zručně skrývá. Honzix> Jeden vesničan tě poprosil, abys ho chránil na jeho obchodní výpravě do jiné vesnice. Nabízí ti vysokou odměnu. |
Jméno: Honzix Rasa: Člověk Povolání: Válečník, ochránce lidí Věk: 21 Příběh: Mý rodiče umřeli při mém narození. Nevím proč, nikdy jsem to nezjistil. Od smrti mých rodičů se o mě staral strejda Charlie, ale v mých 17ti umřel. Od té doby žiju sám a vydělávám si ochranou lidí. Mám teď spoustu přátel ve vesnici. Umým dobře bojovat, skrývat se a utíkat rychle. |
Jméno : Elixius Povolání : Stopař se specializací na lukostřelbu Rasa : Člověk Věk : 16 Postava : Rodiče má a je rád že je má.S otcem odjakživa trénoval poznávání stop a matka ho naučila lukostřelbě,kdysi byli u jednotek stopařů. PS : Srry,zatím nehraju a moje postava je trochu přehnaná,tk mi ji kdyžtak osekej,jak chceš. |
Zkusit to můžu .. tak tedy mi všichni, co hrajete napište své postavy a ve zkratce co se s vámi děje, kde jste, co děláte. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5547 sekund |