protoze jsi vul ?? a proc u nas ve tride se rychle zerou stixky ?? |
jo sry, ještě otázka: Proč na mě všichni koukaj jak na vola, když se jich zeptám na něco z tohoto tématu? |
no... asi protožže jsme smyslu a nesmyslu plní a máme kde si to vybít |
Vždyť já taky nevím, že TD znamená Tower Defence, neboli Věžové ochrana! Proč ná baví takovéhle nesmysly a smysly? |
protože na druhý straně to bejt nemůže, tam máš profil. Proč daisuke neví co jsou TD hry ? |
Jo.. proč Je v levém sloupci. 3D hry. Adventury Akční hry Animace Auto-moto hry Bojové hry Bomberman hry Brutální hry Defence hry Erotické hry Karetní hry Logické hry Oblíkačky Omalovánky Oddechové hry Postřehové hry RPG hry Skákačky Sportovní hry Srandičky Stolní hry Strategie Střílečky TD hry (to nevím to je Závodní hry Zombie hry Hry pro dva Hry pro dívky Staré hry ??? |
Protože je spektrum zvuků. A když se naruší, tak je, jak říkáš, zelená telefon. Proč se na mě mračí imaginární trpajzlik? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2308 sekund |