samuel.f: a) Nerozhodnuto, nebudu soudit! b) Mount & blade c) Jak to vyjde časově d) Ano |
K otázkam CS: 1: áno. 2: áno. 3: asi áno. 4: Asi áno. A moje: 1: Aký je Váš naj moderátor? 2: Aká je Vaša naj hra na počítač? 3: Hráte často hry? 4: Je vaša naj stránka s hrami práve SuperGames.cz? Moje odpovede: 1: Suzuzi 2: Counter Strike 1.6. 3: Áno. 4: Áno. |
Jakub007: Mačkání ošklivých tlačítek není zastrašování!
Dej jim třeba příklad, že tu kdysi byli Spameři a otravové, a takhle to s nima dopadlo: http://www.supergames.cz/user.php?n=5634 - příklad. |
Nemluvím o tom, že se mi vaše práce nelíbí! Ale jak vidíš, stále se tu objevují hráči, kteří spamují a zakládají si mulťáky, nedej bože i třeba někomu nadávají. Já jen dávám zapozornost to, že byste měli trochu víc dávat na lidi bacha! A zastrašovat je! |
1. otázky: a) Ano b) Ano c) Ano d) Ano 2. otázky: a) Unaveně b) Ano c) Ano d) Moc se s ním nebavím, není nejhorší, ale trochu by se klidnit mohl 3. otázky: a) Ne b) No, z hlediska SG.cz, ano. Ale znám moderátory, co jsi dokáží hodně lidí podrobit (nic proti). c) Ano d) Je pravda, že by se klidnit mohla |
K CSovým:
1) Přísný ne, to určitě ne, ale dost pasivní. 2) "Nejlepší moderátor", takhle to říct nejde... Rozhodně jsou dobří moderátoři, no, dobří... skvělí! =) Ale na Ravennku nemá nikdo... 3) Ano, hraji jí, ale už ne tolik jako dřív. Teď hraju spíš Platform Racing 2
4) No, ano. Ale už se to lepší. =) |
1) Ne 2) Jsou úplně jiní, takže se to nedá srovnat 3) Ne 4) Ano (sorry xD) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3905 sekund |