podle me je cestina nejlepsi jazyk (slovenstina je taky dobra ale kdyby byla soutez tak jsem dole) |
25Grevious: Začni se učit čínštinu a pak blábol je tam přes 50tisíc znaků! |
no ČR je proste štát ako ostatné štáty a je mi jedno či som v Česku alebo na Slovensku veď rozumieš aj čechom ale hovorí sa: Všade dobre, doma najlepšie |

jj mi sme sa a aj s aučíme na dejepise trebarz. Premysl otakar.... dost sme sa ucili o česku ale tak ja neznasam hodinu dejepisu no uz aj hej ale tka ucka no comennt.... |
Já svoji zem muluju A nikdy bych se odsud neodstěhoval.Ale smutné je že nasi republiku vždycky nekdo zmrvil nejdřív Havsburkové pak Hitler Komunisti a teď to serou i ti naší politici ale snad to tu bude ještě někty jako za Masaryka nechápu že tenkrát sme byly na stejné urovni třeba jako Francie |

Jj politici su sprepáčením buzíci .Ja si robím srandu aj s prezidenta Gašparko .Ja tiež nemám rada ked niaky slováci nadávajú na čechov a česi zas na slovákov...to isté aj s madarmi ... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4498 sekund |