Na česku mě nejvíc štve politika, protože tam jsou lidi... radši se nebudu ani vyjadřovat |
Jakub: Přesně! Nemam rád Čechy, co nadávaj Slovákum.. to bratři nejsou! |
ja si o Česku až tolko nemyslím ale ked ide hokej alebo fudbal alebo olympiády ... tak vám držíim palce (že vraj ste pijaci) |
Ehmm.. tohle není, co si myslíte o "Čj" ale o "ČR". Šmarja! Jinak, Česko je hezká zem, ale trochu zanedbaná, a možná by někdo řekl, že je Český jazyk moc těžký, ale když ho pochopíš.. je to hračka. |
ano,já patřím mezi ty co jsou líní se češtinu naučit,dostávám ve škole z češtiny 2- až 3,měl jsem na pololetí dvojku a taky se stydím,ale ne každý se naučí češtinu bravurně,já mám češtinu jako trochu težší jazyk |
eldest (7) > Ale samozřejmě. Čeština je těžká! Ale my jsme Češi a my! Se za naší znalost musíme stydět! V loni vyhrála soutěž z Českého Jazyka Vietnamka tohle není normální. Styďme se! Celému národu je to jedno. 9/10 Čechů jsou líní jsou to nevychovanci (většina z nich jsou to lidé v pubertě) většina je tu zlodějů,vrahů,pedofilů. Chce se mi z toho zvracet. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5195 sekund |