rara-díky Moje pocity Ked píše som celá happy ráno si popíjam džús capy Je mi hrozne je mi zle nikto mi viac nepomôže myslia si že si robím srandu a na sg si robím hambu nesnažím sa zaujať ani pozornosť niektorých ludí mám pokrk mám ich dosť Sklamala som sa a už sa sklamať nechcem chcem len žiť v pokoji a mieri nie vela chcem Nikto mi tu neverí polovica sg sú chorí Ja niesom vôbec na tú osobu naštvaná ja som len strašne smutná celú noc i den sa mi o nej sníva mám nato vela dôvodov je proste prima kvôli jednej jedinej osobe plačem to sa mi často nestáva ostatných len okríknem je moja naj.kamarátka a proste skrátka nedá sa nanu zabudnúť zaslúži si len to najlepšie nemôže predsa len chudnúť ja vymýšlam rými dalšie mám v tom samé chyby a velký guláš tak na nažer sa tu máš! myslíte si že ste tý najlepší môžte jazdiť akurát tak v moskviči Skúste byť niekto v mojej koži a zažiť aké to môže byť zabudnúť na človeka na ktorom vám záleží ktorého vám pripomína všetko okolo ale čo bolo to bolo ale zabudnúť sa nato nedá v škole si vás niekto podá na svete vládne zlosť a šikana nikto nezastaví toho potkana ja chcem aby ten druhý pochopil čo je to ludskosť,úprimnosť,priatelstvo pokoj,nezávislosť,hrdinstvo Chcem aby ten človek vedel že mi na nom záleží a že nemôže stáť smutná v kroví ospravedlnujem sa vsetkým za sposobene problemy som chorá,smutná,neštastná a nikto pokoj nedá mi chcem aby ste vedeli čo je to kolektív a spolupráca kto to vie tak tomu česť práca Tak odkrojím vám kus koláča a hned sa skončí práca všetci sa budeme zabávať a spolu smiať a hrať Ste moji priatelia a ja vás nechcem sklamať ja viem všetko som pokašlala ale čo vy? je stoho len velká kaša Myslela som si že ma pochopíte vy zato nemôžete vy tak netrpíte neviete o čo sa jedná čo sa stalo čo také moje správanie vyprovokovalo ja niesom naštvaná som len smutná tak to pochopte som ako jedna velká studna z huby mi tiahne mentol zo žíl sa leje krv a ja necítim čo je to hnev ja tu osôbku mám rada ja ju proste MILUJEM Tak už pochop že to nieje tvoja vina život je smrad je to sviňa |
Fir36e: A tafdy je nějakej fir kterej takovej........buzertík =) ne fakt Fire jak to tak čtu, tak se chováš jak nějakej nejpřísnější soudce v USA kterej prostě musí mít všechno pohromadě, Mhaje je hrozně, já vím asi proč, tak jí nech prostě ty nevíš jaký to je... |
Vojife: Tady je někdo.. no.. ehm.. Pitomík! ) Mhaja: Vyspi se na to, a bude ti lépe. |
Mhaja > Jestli nechceš, aby ti jí něco připomělo, proč o ní zakládáš téma?! |

nechápem kao môžu byť takýto ludia...ja si nevymýšlam a nechem na seba zaujať pozornosť radšej idem ahoj a už sa nevrátim nechcem aby mi niečo tú osobu pripomenulo ;( |
Mhaja: Vypadáto, jenom jako, že chceš zapůsobit a proto to tady rozhlasuješ po celým SG! Neřekl jsem, že si vymýšlíš! Ale mohla si by si mi říct! O koho se jedná?! Nebo budeš jenom naříkát a dál tady narušovat klid na SG? Docela mě štveš! |
Fir > Souhlas. Mhaja > Já si tedy myslím, že když tu o tom budeš 3 hodiny tlachat, budeš zakládat témata po celém internetu a budeš jíst mentolky a říkat si "Ach jo ;( Přežeru se sladkostma a zapomenu", tak na to moc nezapomeneš. |

trhni si ty mne je fakt hrozne nevymýšlam si ;( na nikom mi v túto chvílu nezáleží len na tej jednej osobe ;( PLS poradte mi kao mám na nu zabudnúť? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5511 sekund |