no jo no.pravda.on dal například a neřikal nic o tom že je to pravda. no jo odpouštim. |
LordVader991, Grevious, Fir > Já jsem tam napsal Můžete sem pro ostatní dát legendu (Slovník Star Wars ) např. |
Pravda!vypadá to že daisuke toho moc o Star wars neví. např. anakin je darth vader dooku nemůže být šéf dartha vadera, páč dooku už byl mrtvej! ve trojce ho zabil anakin skoro na začátku. a darth vader neni otec anakina! tajito téma si neměl dělat. podle mě, by si takový téma měli dělat ti, kteří toho o star wars ví hodně.a ne někdo kdo si myslí že darth vader je anakinovo otec!(bez úrážky) |
totální takový trapas! X-D otec darth vader(anakin skywalker) otce nemá jeho no tak trochu otec je Darth PLeagus který díky moci stvořil život a otestoval to na Shmi Skywalker |
Daisuke: Ty víš o Star wars, prakticky prd! Darth Vader je Anakin Skywalker. A taky nevim, že otec Dartha Vadera je Darth Maul! |
Toto téma je založené ze sériového filmu Star Wars který má 7 dílů =). Napadá vás o něčem zde mluvit? Co takhle Hra nevíte kde ji stáhnout? Můžete sem pro ostatní dát legendu (slovník ve Star Wars) např. Padawan > Jediho učedník. Rytíř > Toho koho mám na avataru Jedi > Bojovník se světelným mečem. Zlé Postavy Darth Vader > Je na zlé straně a otec Anakina. Darth Maul Prokázalo se že je to otec Darth Vadera Hraběte Duku Šéf Dartha Maula i Dartha Vadera. Hodné Postavy Obi-Wan Má Padawana Anakina Skywalkera Anakin Skywalker Dalo by se říct že hlavní postava. Yoda Mistr a spoustu dalších... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3612 sekund |