FrenFajn-Bylo mu 12,plemeno-chovavart,dostal infarkt do nohou tak sem zavolal veterináře aby mu ukončil trápení... |
Já chci velkej barák.. Kde bych měl Rotvajlera, Boxera a největšího psa na světě: Anglickej mastif.. K tomu si koupit látky podporující růst, naučit je chránit na povel a byl bych spokojenej .. To byl vtip, chci velkej dům ale jenom Rotvajlera a Boxera.. Na Angl. mastifa bych musel mít boudu jako kůlnu D a toho má kámoš na chatě.. Radši zalejzá když ho pouští z klece.. |
Já psi miluju i ostatní zvířatakromě nějakejch mam velkýho psa je to Kavkazskej Pasteveckej dříve je používali k hlídání ovcí před vlky a medvědy na internetu sem našel video kdy nechali dva kavkazáky přijít k sobě asi na 1m a když na sebe na dálku vrčeli, štěkali a skákali tak vypadali opravdu jako takoví střední medvědi ale já ho mám spíš na mazlení a tulení jo ale když je třeba tak je ostrej dost ale myslim si že je dobrej do baráku ale může se chovat i v interiéru protože bejt páníčkovi na blízku má nejradči přesto rád vzpomínám jak sem si ho vezl na kolenou domů a on mi ležel na klíně mno a teˇka když sem venku a hladim ho tak mu ležim na břiše sou mu 2 roku a ještě do 3 roků poroste musíme ho hodně vykrmit protože nejdřív roste do výšky a délky a pak nabíva na hmotnosti a stejně si myslim že když někdo vychovává takovýho psa na boj tak si myslim že to je nezotpovědnej megablbec a to je vše. |
Teda Fren, ty nemáš moc dobrej vkus na psy až na toho retrívra teda x)) my máme 7 psů |
rara > konec není nejhorší... to nejhorší je to co je před koncem... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2743 sekund |