Chris O'Dowd je prostě super.. Ale ještě lepší je Dylan Moren který hraje v také jednom velmi známen sitcomu, jménem Black Books, jako stále opilý prdavač knih. |
Souhlasím s Firem, IT Crowd má snad ten nejhorší český dabing, co znám! Ztratí to veškerou srandu! |
masaha: Ježiš sorry, tak to byl omyl, já myslel, že jsi myslel jeho příjmění.. tak to sorry. |
Jj ajťáci sú super.Videla som pár dielov IT .A prvý diel je myslím že ako príde tá baba k nim do práce a začne tam pracovať...a ako sa robí že telefonuje a telefon nieje v zástrčke . |
ne,opravdu se to píše Maurice Moss.Podívej se na nějakej díl v anglickém dabingu a s českými titulkami. |
Český dabing je na prd! Rozohdně to zní příšerně oproti EN dabingu s českými titulky. A je to Moriss, sorry za to kritizování, ale tohle je jeden z nejlepších sitcomů který jsem kdy viděl, a nemám rád když si to někdo plete! |
Jistě jste si všimli,že na čt2 jedou v sobotu a neděli(pokud se nemýlím)Seriál Skupinka IT či Ajťáci Zde můžete zkouknout starší díly v českém dabingu(i když já se směji víc u anglického znění s českými titulkami. www.epizoda.cz Je to velmi legrační sitcom,Maurice a Roy S Jen Dělaj bezva trojku a snad každého tento seriál rozesměje.No a co vy,jak se vám tento seriál líbí? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4990 sekund |