Já mám zas rád střílečky...Mám na PC hru která se jmenuje G-force.Je to i film.Hrajete tam za morčeDarwina ,co má speciální výcvik a je v utajení...Pomáhají mu ještě jeho brácha Hurley a ještě 2 dalši morčata...Jejich profík přes počítače je krtek Speckls.Jejich úkolem je zabránit tomu,aby vynálezce Leonard Saber spustil program jménem SaberSense...Ten u všech spotřebičů na celém světě spustí čip... Ale čipy přeprogramoval jeho přítel Yanshu... Se spotřebičů se stávají nebezbeční zabijáci...Už jsem to 4 krát dohrál...Na konci se ukáže že Yanshu byl jejich přítel Speckls a že je zradil...Nakonec ho ale G-force přemůže...Je to super hra a dá se stáhnout na internetu... |
já mám například rád logické hry,nedávnu jsem hraju hru NIBIRU,děj začíná tím že se dozvíte o tajném projektu s kódovým jménem NIBIRU,jde o spolčení mimozemšťanů a Sumerů,vaším ůkolem je zabránit aby se těchto zbraní zmocnili němci a vydáváte se na dobrodružnou výpravu za záchranu lidstva,uvidíte krásy Staré Prahy,starobilé Sumerské chrámy(Zikuraty) a spoustu jiných míst,hra byla nedávno v ABC a myslím že je k dostání i v dobrých prodejnách PC her,doporučuji ji těm,co si rádi lámou hlavy |
ja hry na PC nehram ale iba niekedy a pred nedavnom som vyhral warcraft 3 (reign of chaos aj frozen throne) neni to žiadne wow-ko a tu to hru vam netreba pripominat to vie každy |
sem pište vaše oblíbené hry a pokud chcete i něco o nich(kde se dá sehnat,o čem je,atd.) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4744 sekund |