Takže začneme u lehčích které určitě znáte =) Difůze : Připravte si sklenici z vodou a barvivo... (nebo stačí granko) Pár zrnek vysypte do vody (všimněte si že zrnka nepadají rovně ale občas se trošku pohnou do leva do pravda a třeba i hákovitě Je to proto že množství kapalných molekul jsou na sobě a jakoby strkají do zrnka a do se natočí buď to do leva nebo do prava Hořící voda > Přesto než tuto akci provedete upozorňuji že jedině s doprovodem dospělé osoby a s rouškou na puse! Ochranými brýli. Nalijte si do vody slivovici a zapalte... Voda hoří protože se jedná o silný alkohol který je zápalný. Sprej a zapalovač > Nikdy! Opakuji nikdy! Toto nezkoušejte já to zkusil a podpálil jsem koberec... jedná se o plyn ve voňavce... zapálíte zapalovač a stříkáte voňavkou na oheň (vyjde vám takzvaný plamenomet) Oživený pták > Umělec nabije do pistole prach, avšak místo broků dá naň několik kuliček rtuti a střelí potom na ptáka, jenž padne. Jest pouze omráčen. Umělec jej zdvihne a dýchá naň, aby oživnul. Pták zotaví se v malé chvilce a hýbe se, načež umělec vyřkne průpovídku čarovnou, otevře ruku a pták oživen ulítne. Nit nehoří > Ovineš-li nit těsně kolem klíče a držíš-li to chvilku v plamenu svíčky, nespálí se nit, pokud klíč se nerozpálí. - Ovine-li se nit kolem skořápky z vejce, nehoří dříve, pokud nechytne skořápka. Vyndati předmět z vody suchými prsty. > Vsyp za tím účelem plavuňový prášek (zasejpací z lékárny) do vody, rozšiř ho dřívkem po celém jejím povrchu a vytáhni z vody předmět, který na dně nádoby se nachází palcem a ukazováčkem. Oba prsty se ve vodě nesmočí. To zatím stačí =) Jen pozor koumáci a vemte na vědomí že je to nebezpečné tak jen s doprovodu dospělé osoby |
Jdu sem pod přezdívkou "Daisuke" jakožto takzvaně odborník na fyzikální testy (jednoduché) =) |
Tak toto téma je založené na vědu,Brainiac(možná že znáte.. vysvětlím) ale i o Nevysvětlitelných faktech či fikcí. Já jsem dám pár příkladů
Věda > Dýchá ryba kyslík? (př. to jsme si vysvětlili s Ukrutem v Chatu)
Brainiac > To je šílená věda,pokusy atd... např. co se stane když dáte kukuřici v plechovce do mikrovlnky? (Pozor! Tenhle pokus aby vás nenapadl dělat to doma!! Je to šíleně nebezpečný a už jen když to dáte na 3 minuty tak vás to zabije!) Výsledek > Šílená !!!EXPLOZE!!! a když už budete ve velké vzdálenosti stejně budou létat kusy té kukuřice a mohou vás opařit protože unikající plyn nemá kam jít (Opakuji! Na tento pokus a spoustu jiných v Brainiacu Dohlíží a vymíšlejí je speciální vědci aby lidé viděli co dokáží takové malé věcičky.. a neskoušejte je Nikde! a Nikdy! Nevysvětlitelná fakta či fikce... > Např. Stonehenge ... k čemu vlastně bylo? Kruhy v obilí dělá to někdo ze srandy? nebo je to opravdu od mimozemské civilizace? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4169 sekund |