Zapomenuté heslo

Nevysvětlitelná fakta,Brainiac

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
5.
19:26 | 22.února 2010
Takže začneme u lehčích které určitě znáte =)

Difůze : Připravte si sklenici z vodou a barvivo... (nebo stačí granko)
Pár zrnek vysypte do vody (všimněte si že zrnka nepadají rovně ale občas se trošku pohnou do leva do pravda a třeba i hákovitě Je to proto že množství kapalných molekul jsou na sobě a jakoby strkají do zrnka a do se natočí buď to do leva nebo do prava

Hořící voda > Přesto než tuto akci provedete upozorňuji že jedině s doprovodem dospělé osoby a s rouškou na puse! Ochranými brýli.
Nalijte si do vody slivovici a zapalte... Voda hoří protože se jedná o silný alkohol který je zápalný.

Sprej a zapalovač > Nikdy! Opakuji nikdy! Toto nezkoušejte já to zkusil a podpálil jsem koberec... jedná se o plyn ve voňavce... zapálíte zapalovač a stříkáte voňavkou na oheň (vyjde vám takzvaný plamenomet)

Oživený pták > Umělec nabije do pistole prach, avšak místo broků dá naň několik kuliček rtuti a střelí potom na ptáka, jenž padne. Jest pouze omráčen. Umělec jej zdvihne a dýchá naň, aby oživnul. Pták zotaví se v malé chvilce a hýbe se, načež umělec vyřkne průpovídku čarovnou, otevře ruku a pták oživen ulítne.

Nit nehoří > Ovineš-li nit těsně kolem klíče a držíš-li to chvilku v plamenu svíčky, nespálí se nit, pokud klíč se nerozpálí. - Ovine-li se nit kolem skořápky z vejce, nehoří dříve, pokud nechytne skořápka.

Vyndati předmět z vody suchými prsty. >
Vsyp za tím účelem plavuňový prášek (zasejpací z lékárny) do vody, rozšiř ho dřívkem po celém jejím povrchu a vytáhni z vody předmět, který na dně nádoby se nachází palcem a ukazováčkem. Oba prsty se ve vodě nesmočí.

To zatím stačí =) Jen pozor koumáci a vemte na vědomí že je to nebezpečné tak jen s doprovodu dospělé osoby
4.
19:14 | 22.února 2010
Jdu sem pod přezdívkou "Daisuke" jakožto takzvaně odborník na fyzikální testy (jednoduché) =)
3.
18:14 | 22.února 2010
mě pokusy baví uved nějaký!
PS ne aby mi to zbouralo barák
2.
17:24 | 22.února 2010
Sakra... Jakube prosím uprav mi zvýraznění =)
1.
17:23 | 22.února 2010
Tak toto téma je založené na vědu,Brainiac(možná že znáte.. vysvětlím) ale i o Nevysvětlitelných faktech či fikcí. Já jsem dám pár příkladů

Věda > Dýchá ryba kyslík? (př. to jsme si vysvětlili s Ukrutem v Chatu)

Brainiac > To je šílená věda,pokusy atd... např. co se stane když dáte kukuřici v plechovce do mikrovlnky? (Pozor! Tenhle pokus aby vás nenapadl dělat to doma!! Je to šíleně nebezpečný a už jen když to dáte na 3 minuty tak vás to zabije!)
Výsledek > Šílená !!!EXPLOZE!!! a když už budete ve velké vzdálenosti stejně budou létat kusy té kukuřice a mohou vás opařit protože unikající plyn nemá kam jít (Opakuji! Na tento pokus a spoustu jiných v Brainiacu Dohlíží a vymíšlejí je speciální vědci aby lidé viděli co dokáží takové malé věcičky.. a neskoušejte je Nikde! a Nikdy!

Nevysvětlitelná fakta či fikce... > Např. Stonehenge ... k čemu vlastně bylo? Kruhy v obilí dělá to někdo ze srandy? nebo je to opravdu od mimozemské civilizace?
Registrace ZDARMA
Chat
5
Profily
8
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Březen 2027
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2850 sekund