myslim že neni.nevim to přesně.takový vojáky jako v brickarms.com tady asi nekoupíš. pro mě je to taky škoda ale já myslim jiný.oni třeba dělaj různý lidi s panáčkama divný věci. např. chtěj si udělat lego terminátora.tak uříznou kousek těla od kostry, kus odříznou od těla panáčka a nalepí to k sobě.jinak vim že ty z brickarms.com nejsou nabarvený.ale lidem jde v brickarms.com oo ty zbraně.tam si můžeš koupit třeba pack se zbraněma.kde jsou třeba zbraně na painball.ale lidi si panáčky a nabarvujou aby byly jako vojáci.z brickarms.com nakupujou akorát zbraně.o postavi z brickarms.com jim ani moc nejde. |
lordvader> jo, ale ne ty tvoje vytobený, myslím ty od jinejch ,a není to nabarvený, vyrábí je www.brickarmy.com a já se ptám jestli je nějaká česká firma |
no, myslel jsem si to, když v komentáři 73:myslím jak máš ve videíích lego figurky s vojenskou informatikou. jo a ty vojáky můžeš sehnat v lego toy story.čtyri vojáky úplně zelený. v lego indiana jones se daj sehnat.a jinak takový ty vojáky šedý a různě, tak ty si malujou, oni vezmou figurku a barvu a namalujou ho podle toho jak chtěj.stačí jim panáček, helma, podstatně zbraň (pokud ji chtěj nabarvit). no a maj vojáka. já figurky nebarvim.když třeba ho někdy budu potřebovat v takový bravě jaký je.tak je nebravim.ale nevim jak ty?klidně si je nabarvi.jenom si kup nějakou vojenskou helmu či čepici. |
lordvader> a proč si sakra myslíš že poukazuju jen na tvoje videa?! |
a rara01:komentář 73 , ty myslíš ty vojáky jak jsou úplné zelený s tou vojenskou helmou?nebo nějaký jiný, ani si nepamatuju že bych vojáky v nějakém ze svých videí měl |
dobrý ne. 85 zbraní za půl minuty. bylo bych i 101 ale to by mě přestalo bavit furt to přehazovat ty zbraně. tak aspoň 85. třeba někdy natočim i 101. PS:mám nový videa!!!! |
omlouvám se za další odkaz ale tohle musíte vidět http://www.youtube.com/watch?v=aqKnPft2k4I to je ode mě |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3313 sekund |