rara01:jak jsem v komentáři 85 řekl že asi neni.já tyhle brickarms nemam.tak že podle mě asi ne.a já se tady nevychvaluju, jen dokazuju že ty z brickarmy.com nejsou pravý. |
Fir : BIONICLE 4ever.. ale ty starý u těch novejch jeń dáš 3 díly dohromady a htv... já měl jednoho s 250ti kouskama... s tím se človek zabaví a když si člověk koupí tk 4 takovýhle tk se daj vytvořít úúúúžo mutace,jinak mě lego moc nepřitahuje,měl sem pár legáčů,ale kámoš má snad v pokoji(je mu 14) lego za 6 000kč a ještě mě napadá jak se dalo blbnout s MERKURem nebo SEVou |
Mě ty legáčci vždycky strašně lákali..
A když se tak dívám na ty sety.. některý jsou fakt pěkný.. ) Kdybych něco doma měl asi bych si stavěl. :_D |
lord> a proč se tady teď vychvaluješ? a ne nemám, já se ptám jeslti je česká firma která tohle vyrábí |
lava je z prince of persia, tělo a nohy jsou z indiana jones. hlava z prince of persia set 7596 a tělo a nohy z indiana jones v setu 7624 jestli se chceš přesvědčit a najít si ty sety tak jdi na stránku www.lego.com čus doufam že už máš odpověď dost dobrou |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2703 sekund |