jo, a máte toy story?já budu mít.ať grevious nebo někdo jiný odpoví jestli má tak OK, když nemá tak NEMÁM, a když chce ale nemá tak TĚŠIM SE! |
mate i nějaký lego atlantis?a co prince of persia?(princ z persie). já mam atlantis a těšim se na prince of persia.jestli nevíte jejich kolekce, tak se mrkněte na www.lego.com |
ked som bol menší tak som staval z lega ale ja som staval velke veci napr: som postavil cez 2metre vežu a dokonca stala bez pomoci chcel som ju vtedy urobit väčšiu ale vtedy som bol maly a ani ked som bol na stoličke som na ňu nedotiahol :*( alebo som urobil na zemi cestu ktora mala cez 3metre ale potom došli kocky ale teraz ma už lego nudi |
to nebylo na tebe, já sem tim myslel jakože na Greviouse.Že je to pro tebe zpráva, a ne pro counter strikea.Já myslel tu figurku, a kdybych jí měl dát jméno tak by se jmenovala Justin(čte se džastyn). |
teď je to na Greviouse.Ten asy vypadá divně co?tělo mam taky, helmu z clone wars mam taky a xichta z space police mam taky. a když to dam dohromady je to celkem divný. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7038 sekund |