ukrut, já sem viděl avatar, ale nák mi nedošlo o čem Grevious mluvil xD |
Neodpustím si rejpnout: Kdyžtak Avatar Movie nebo Avatar the Movie. Rozhodně ne Avatar the film, nebo jsem to aspoň tak neviděl napsaný
Inač je to boží film... |
Na déle by to nebylo. Příběh Avataru je hrozně plitkej, a ta ekologie z něj úplně smrdí. To mě dost vadilo. Jinak Avatar je o tom, že lidstvo přiletí na cizí planetu Pandora, a chce tam těžit nějakou rudu. Obrovský ložisko tý rudy je ale pod velkym stromem, ve kterym žijou tamní domorodci Na´vi. Takový velký modrý lidi s ocasem. No a lidstvo si vytvoří tzv. avatary, kopie těch domorodců na dálku ovládaný lidma. Lidi chtěj Navi pomocí těch avatarů (aby se k nim dostali a oni lidem důvěřovali) přesvědčit aby se odstěhovaly z toho stromu, ale oni jim na to kašlou. Tak se je lidi rozhodnou vysekat, hrozně jim to nandaj, když v tom ejhle, Naviům příjde na pomoc příroda se svoji faunou. No a lidi maj smůlů. protože 3 veverky si v pohodě podaj jednu bitevní loď. Trapný. No a to je ve stručnosti všechno. Ale efekty jsou pěkný, to jo. |
AVATAR jsem viděl už snad stokrát, a ani jednou se mi nesnilo o tom, že ho mám už okoukanej, ty efekty si nemůžu vynachválit. Ale už bych ho docela rád viděl v dobrý kvalitě. |
Rozhodně více než 3 roky určitě ale cameron umí udělat pěkně smutný filmy.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2656 sekund |