Daxter: Ale já mluvil sprostě při vyučování. O přestávku nám dovolej cokoliv! Já nevim.. třeba jsem řikal.. no.. to radši psát nebudu. |
Daisuke to si machr já se sice umím tky ovládat ale zas nemám pod kontrolou svý nervy jednou sem na učitelku málem zařval ty krávo páč nám dala testy na opravu a nic nám neřekla že si to máme opravit já z něj dostal za 3 a mohl sem si to opravit a pak učitelka řekla : "Máte opraveno?" No mě ty nervy tak buchly že to byl Chernobyl hadra . Jinak to každej mluví sprostě a to se nezmění i já mluvim sprostě ale nemám tkový štěstí aby mě chytl/a učitelka/učitel . |
No já zase nedělám DÚ a čím dál častěji kašlu na povinosti doma. |
Mě čekala chodba, asi v 5 nebo 6 třídě.. Hodně poznámek, a že prej mluvim sprostě! |
Sem pište co vás potkalo v pubertě... jestli už v pubertě jste nebo ještě ne. např. Já svou pubertu ovládám dobře... umím se zarazit.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4200 sekund |