Zapomenuté heslo

chalani a dievčatá

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
20.
13:52 | 15.února 2010
FrenFajn>Ty chceš kluka v 5. třídě ?
19.
FrenFajn [VIP člen]
13:50 | 15.února 2010
Jaký se mi líbí kluci? No to je mi jedno jak vypadá. Hlavně aby byl milej a nepodváděl mě.
18.
Mhaja [VIP člen]
19:15 | 14.února 2010
Fir- notak ja mam velky vyber to hej Ale mám iné plány xDA inak co si písal že s aobídeš zatial bez holek a bez chalanov pravdaze xD mal si dat ze eln bez holek xDXDXDXD.
17.
10:18 | 14.února 2010
Mhaja: Ty máš teda pořádně velkej výběr. (o.o)
*blond hair with blue eyes* ten kdyby byl za války měl by velkej + u Nacistů.

Jaký holky se mi líběj?
No, tak.. já jsem se zatim spokojil bez holky (- a kluka, samozřejmě ).
Největší kráska pro mne je "Jennifer Anistone".
Snad všichni znáte "Friend's".
16.
Mhaja [VIP člen]
22:58 | 13.února 2010
lol tak to ja som bola minuli tyzden tyzdennicka a cerstvo zotrem tabulu a to z nieco je ze som ju zotrela a postavila sa zo stolicky .No tak zotrem ju sadnem si a co nevidim debil Pišta začne robit sketsche po tabulu kks ja som sa hrala s kamosovym pravitkom ktore malo 30cm tak pridem k nemu ako k Pištovi drbnem mu s tym pravitkom po halve a on ze au čoje Maja?Ja nato: ty debil ty nesi komplektny ze?!?on ze : preco,co som zase spravil?ja nato:kokos ja zotrem tabulu a ty mi nanu kreslis,si to pekne zotres ty buze***t.A on ze: dobre dobre Maja sa ok.A este potom od nervov som ju drbla po halve este raz s tym pravitkom no a ostalo s toho pravitka len 27cm .A kamosovi co patrilo pravitk hovorim ze: Emčo?prepáč ale zlomilo sa ti pravítko.vadi?ale to ne ja to števova hlava!xD
15.
22:53 | 13.února 2010
Mhaja > xDDD To jedna holka mazala tabuli a jeden kluk... ta bude hnusná budou tam šmouhy xD ta po něm hodila tu houbu že měl celou tvář bílou xD
14.
Mhaja [VIP člen]
22:45 | 13.února 2010
Vidíš dobrý nápad xD
kebyže vidíš spolužiaka .Sme s apoškriepili v škole s jedným spolužiakom a ja som sa na mom rehotala...a cela trieda mu pindala že čo ide do mna a ja som sa už nasrala a drba mu a on jak cel ísť už na mna tak zasiaholešte Gabo a zašal ho sácať až k tabuli že dokoho?dokoho?xD Gabo je dobrá ochranka ja vždycky že Gabo?Ten a ten mi robí zle.gabo?Pišta na mna čumí.xD
13.
22:40 | 13.února 2010
Mhaja > Dělej že se bojíš a on tě ochrání xD
12.
Mhaja [VIP člen]
22:39 | 13.února 2010
Daisuke-nebuť smutný ja som mala chalanov len 2v škoke potom v druhom ročníku 2 a v piatom jedného no a cez net asi 20 .Tak ale čo ty vieš len čakaj raz sa dočáš tej pravej
11.
Mhaja [VIP člen]
22:38 | 13.února 2010
jo Vojif no a diky Daisuke ja musim všetko prešpekulovať a doymslieť a naplánovať po tomto lete to už musí vijsť .Slečna Maja sa vymaka a Srgt.Dipy neodolá Cez leto sice pojdeme aj stanovat bohvie co sa stane v tom velkom stane mojom vecer vonku kde su lisky a ked sa budem bat .
Zobrazeno 31-40 z 50 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
4
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červen 2026
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4493 sekund