Kika, ta naše Kika má vždy radost a štěstí jako klika. Hlídá nás tu pohromadě aby jsme ji nebohatě, neudělali nepořádek jako hřebík v prasečích vratech, porozdává BANány na všechny strany, pak nám všem bude hej protože BANány jsou super hej! Spammeři jsou uličníci, kteří za to zaplatí kuličnící od Kiky jako banda od kliky xDD. |
Už jsem říkal, sem se dávají svoje vlastní. Nemyslím, že by' to vymyslel. Ale jestli opravdu, tak promiň... |
Je*e komár je*e mušku raz po pi*i raz po brušku. Je*e je*e pre*ebal sa, zlomil koko* rozplakal sa. Neplač komár jujujuj narastie ti nový chu* |
Proč je sem dávat, když už jsou na internet dané? Tohle je pro vlastní básničky, jestli chceš založit téma pro existující... Ale pak by se tohle musilo změnit na "Vaše Básničky". |
Vojife: Není to jedno? Kam máme dávat nalezené básničky? Daisuke je hňup a šíří fámy, poté žaluje u mámy. Daisuke klidni ty tvý hormony, nebo nedostaneš bonbóny. |
pozdeji nesmis utracet prozrad mi , kolik pak stala ?? a tech par mamincinych vet znal jsem uz temer na spamet |
lubos > Mimo témat piš kurzívou Dám se ruskou básničku, nevím jak se to píše tak se nezlobte pokud to znáte. =). Adín, dva, tri, četýre, pjeať Vyšel zájčik pakuliáť. Drug a chódnik uběgájeď. Prijámo zájčika astriliájeť. Pif, paf, oj, oj, oj. Uběgájeď zájčik moj. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6016 sekund |